text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten
Product
Lengte (mm)
Milieucertificaat
Oppervlakte afwerking
Filter 5 resultaten

Eikenhout balken

Eikenhout balken zijn veelzijdig en een favoriet voor zowel binnen- als buitenprojecten. Hun natuurlijke schoonheid en stevigheid maken ze ideaal voor verschillende toepassingen. Lees meer

 

Wat zijn de voordelen van eikenhout balken

Eikenhout balken zijn gemaakt van eikenhout en staan bekend om hun duurzaamheid en een levensduur van minimaal twintig jaar. Ze zijn stevig en bieden een natuurlijke, stijlvolle uitstraling. Deze houtsoort is ook goed te bewerken, mits je de juiste technieken toepast, zoals voorboren om scheuren en versplintering te voorkomen.

Waar gebruik je eiken balken voor?

De eiken balken lenen zich uitstekend voor buitengebruik, zoals in tuinhuizen, schuttingen en overkappingen. Ze zijn een duurzaam alternatief voor hardhout. Voor binnenprojecten is het belangrijk dat de balken eerst goed drogen, aangezien ze vers gezaagd zijn. Bij PontMeyer zijn eiken balken verkrijgbaar in populaire kopmaten zoals 15x15 cm, 20x20 cm en 5x15 cm, met lengtes van drie of vier meter. Ideaal voor elk project.

Hoe bewerk en onderhoud je eiken balken?

Bij het bewerken van eiken hout balken is het raadzaam om voor te boren. Gebruik RVS schroeven om corrosie door looizuur te voorkomen. Als je eiken balken als schuttingpalen gebruikt, behandel ze dan vooraf om rot te voorkomen. Ons advies over eikenhout behandelen biedt hierbij uitkomst.

Eikenhout balken kopen bij PontMeyer

Ben je overtuigd en wil je eikenhout balken kopen bij PontMeyer? Log dan in of maak in twee gemakkelijke stappen een account aan. Vervolgens kun je de prijzen in onze webshop inzien en de juiste eikenhout balken bestellen. Schrijf je daarnaast in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze lopende acties.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 uur voor je bereikbaar. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze vestigingen.