text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten

Douglas vlonderplanken

Product
Toon meer Toon minder
Kopmaat (mm)
Netto kopmaat (mm)
Lengte (mm)
Oppervlakte afwerking
Milieucertificaat
Productgroep
Filter 1 resultaten
1 producten gevonden

Douglas vlonderplanken

Gaat u binnenkort een terras aanleggen en heeft u hier nog vlonderplanken voor nodig? Dan bent u bij PontMeyer op de juiste plek! Bij PontMeyer vindt u een ruim assortiment aan houten vlonderplanken en composiet vlonderplanken. Kiest u voor een houten terras, dan zijn douglas vlonderplanken een goede keuze. Douglas hout is namelijk een sterke houtsoort en geeft uw terras en tuin daarnaast een warme, luxueuze uitstraling. Bovendien zijn douglas vlonderplanken eenvoudig te bewerken en onderhoudsarm. De roze-achtige structuur in deze plank straalt warmte en vrolijkheid uit, iets wat overslaat op uw complete vlonder.

Bent u overtuigd en wilt u vlonderplanken van douglas bij ons kopen? Maak dan eenvoudig in twee stappen een account bij ons aan. Daarna kunt u uw persoonlijke prijzen inzien en plaatst u gemakkelijk en snel uw bestelling. Liever vlonderplanken van een andere houtsoort kopen? Geen probleem: neem ook eens een kijkje in ons assortiment aan Kapur vlonderplankengrenen vlonderplanken, Mukulungu vlonderplanken en bamboe vlonderplanken!

Wanneer douglas vlonderplanken?

Heeft uw terras behoefte aan een warm en luxe tintje? Dan is de kans groot dat de vlonderplanken van douglas uw beste vrienden worden. We leveren de planken met een minimale dikte van 28 millimeter. Zo behoudt het douglas hout zijn stevige karakter, wat weer maakt dat u lang kunt genieten van deze houtsoort op uw vlonder. Douglas vlonderplanken kunnen namelijk prima tegen een stootje en behouden te allen tijde hun elegantie. Onze vlonderplanken hebben een gladde zijde en een geribbelde zijde, allebei geïmpregneerd. Daarnaast zijn onze douglas vlonderplanken voorzien van het PEFC-keurmerk, wat betekent dat het hout uit een duurzaam bos afkomstig is. U kunt onze vlonderplanken bestellen in de standaardmaat van vier meter, maar het douglas hout is zowel met de hand als machinaal probleemloos te verwerken.

Douglas vlonderplanken levensduur

De douglas vlonderplanken hebben een verwachte levensduur van 10 tot 15 jaar, waardoor u er een lange tijd van kunt genieten. Daarnaast laten deze douglas planken zich heel makkelijk bewerken en behandelen waardoor u de levensduur verlengd en de warme roze tint behoudt.

Douglas vlonderplanken kopen bij PontMeyer

Wij hebben de meeste producten voor u op voorraad. Hierdoor zijn wij in de vaak in staat om uw nieuwe douglas vlonderplanken binnen 1 tot 2 dagen op het gewenste adres of de gewenste bouwlocatie te leveren. Heeft u vragen over ons assortiment of diensten? Of heeft u een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 voor u bereikbaar. Uiteraard bent u ook van harte welkom in één van onze vestigingen.