text.skipToContent text.skipToNavigation

Badding

De baddingen in ons assortiment zijn van vurenhout. Deze vurenhouten baddingen hebben vier ronde kanten. De reden hiervan is dat het gemakkelijk is om te verwerken. De toepassingen waar dit materiaal veel voor wordt ingezet is voor hulpconstructies zoals bekistingen in de bouw. Als u meer wil weten Lees hier verder

4 producten gevonden

Wat is een badding

De baddingen in ons assortiment betreffen vurenhouten balken over het algemeen uit midden europa. De kopmaat is 60x160mm. Het betreffen gedroogde en geschaafde balken. Zoals eerder aangegeven zijn ze geschikt om in te zetten als hulpconstructie. Ze zijn minder geschikt voor constructieve toepassingen. Voor constructieve toepassingen is het vurenhout wat afkomstig is uit Noord Europa. Vanwege het koudere klimaat groeit het hout langzamer wat de kwaliteit ten goede komt. Let op het betreffen geschaafde balken. De nettomaat is 55x155mm.

Baddingen bij Pontmeyer

De meest gebruikte baddingen hebben we bij PontMeyer in het assortiment. Deze vindt u op deze pagina. Wanneer we de door u gewenste artikelen op voorraad hebben dan kunnen we binnen 1 tot 2 dagen leveren op het adres dat u wenst. Dit kan zijn uw zakelijke adres, privé adres of u kunt uw artikelen ook laten leveren op de bouwlocatie. Als u de gewenste artikelen niet direct vindt dan raden we aan om contact op te nemen met onze klantenservice. Zij kunnen altijd samen met u kijken wat we voor u kunnen betekenen. Daarnaast bent u ook van harte welkom op één van onze 48 vestigingen. Deze vestigingen zijn door heel het land aanwezig. Op onze vestigingen pagina vindt u welke vestiging het dichtst bij u in de buurt is.