text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten
Product
Kopmaat (mm)
Netto kopmaat (mm)
Lengte (mm)
Oppervlakte afwerking
Milieucertificaat
Houtsoort
Productgroep
Filter 2 resultaten

Badding

 

Badding

Badding, ook wel barding of batting genoemd, is een gezaagde, aan de luchtgedroogde balk van vurenhout. Een badding wordt gebruikt als hulp constructiemateriaal, zoals in bekisting. Daarnaast kan een badding worden toegepast als klos of slof bij het stempelen van een draagmuur. Baddings zijn niet geschikt voor constructieve toepassingen. De baddings in het assortiment van PontMeyer vormen onderdeel van het vurenhouten balken assortiment en hebben vier ronde kanten. Deze ronde kanten zorgen ervoor dat de balken gemakkelijk te verwerken zijn.

Badding afmetingen

De afmetingen van een badding kunnen verschillen. In de Nederlandse bouw heeft een badding een afmeting in de breedte en hoogte tussen de 60 en 300 centimeter. Houd er rekening mee dat er verschil zit tussen de bruto en netto kopmaat van de badding. De lengtes van de balken variëren tussen de vier en zes meter.

Baddingen kopen bij PontMeyer

Bent u overtuigd en wilt u baddings kopen bij PontMeyer? Kijk eens rond in ons ruime assortiment aan baddings. Maak eenvoudig in twee stappen een account bij ons aan. Daarna kunt u uw persoonlijke prijzen inzien en plaatst u gemakkelijk en snel uw bestelling. Wij hebben de meeste baddings voor u op voorraad.

Heeft u vragen over ons assortiment of heeft u een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 voor u bereikbaar. Uiteraard bent u ook van harte welkom in één van onze vestigingen.