text.skipToContent text.skipToNavigation

Badding

 

2 producten gevonden

De baddingen in ons assortiment zijn van vurenhout. Deze vurenhouten baddingen hebben vier ronde kanten. De reden hiervan is dat het gemakkelijk is om te verwerken. De toepassingen waar dit materiaal veel voor wordt ingezet is voor hulpconstructies zoals bekistingen in de bouw. Meer weten over baddingen? Lees dan verder.

Wat is een badding

De baddingen in ons assortiment betreffen vurenhouten balken over het algemeen uit midden europa. De kopmaat is 60x160mm. Het betreffen geschaafde, aan de lucht gedroogde balken. Ze zijn geschikt om in te zetten als hulpconstructie bij bekistingen. Ze zijn niet geschikt voor constructieve toepassingen. Let op: het betreffen geschaafde balken. De nettomaat is 55x155mm.

Baddingen bij PontMeyer

De meest gebruikte baddingen hebben we bij PontMeyer in het assortiment. Deze vindt u op deze pagina. Wanneer we de door u gewenste artikelen op voorraad hebben, kunnen we binnen 1 tot 2 werkdagen leveren op het adres dat u wenst. Dit kan zijn uw zakelijke adres, privé adres of u kunt uw artikelen ook laten leveren op de bouwlocatie. Als u de gewenste artikelen niet direct vindt dan raden we aan om contact op te nemen met onze klantenservice. Zij kunnen altijd samen met u kijken wat we voor u kunnen betekenen. Daarnaast bent u ook van harte welkom op één van onze vestigingen. Deze vestigingen zijn door heel het land aanwezig. Op onze vestigingen pagina vindt u welke vestiging het dichtst bij u in de buurt is.