text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

Unipanel

11 producten gevonden

Unipanel bouwpanelen, ook wel kunststof bouwpanelen genoemd, zijn geschikt voor niet-dragende binnen- en buitentoepassingen. De panelen hebben de uitstraling van hout, maar de eigenschappen van kunststof. Hierdoor zijn ze eenvoudig te verwerken, maar ook sterker dan houten alternatieven.

Bij PontMeyer vind je een ruim assortiment aan bouwpanelen van Unipanel. Op zoek naar een ander soort gevelbekleding? Bekijk ons aanbod aan Trespa en Keralit.

Voordelen van Unipanel bouwpanelen

De bouwpanelen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren. Unipanel is een uitstekende vervanger voor multiplex. De panelen monteer je volgens de verwerkingsvoorschriften van multiplex met Unipanel schroeven. Hierbij hoef je geen rekening te houden met de voorschriften wat betreft de vochtopname.

De Unipanel bouwpanelen zijn kleurvast en bewerkbaar net als hout. Het materiaal is UV-bestendig, onderhoudsarm en recyclebaar. Op Unipanel zit een levenslange garantie op rotten en tien jaar garantie op verfhechting.

Toepassing Unipanels

Unipanels kunnen worden gezaagd, geboord, geschuurd en gefreesd met reguliere houtbewerkingsgereedschappen. De bouwpanelen zijn veelvuldig toepasbaar. Zo zijn ze geschikt voor toepassingen in:

Unipanels kopen bij PontMeyer

Benieuwd naar de prijzen van de unipanels? Log dan in of maak in twee gemakkelijke stappen een account bij ons aan. Vervolgens kun je de prijzen in onze webshop inzien en unipanels bestellen. Schrijf je daarnaast in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze lopende acties.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 voor je bereikbaar. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze vestigingen.