text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

Trespa schroeven

 

6 producten gevonden

Trespa schroeven

Trespa schroeven zijn schroeven met torx aansluiting die geschikt zijn voor Trespa en andere HPL platen. Torx zorgt ervoor dat kracht van de schroefmachine beter overgebracht wordt op de schroef. Dit verkleint de kans dat het bitje uit de schroef schiet tijdens het schroeven, waardoor het monteren een stuk gemakkelijker gaat. De schroeven zijn gemaakt van RVS en zullen geen strepen achterlaten op de plaat doordat zij zijn voorzien van een anti-corrosie behandeling.

Een Trespa schroef heeft een diameter van 4,8 mm. De schroefkop zelf heeft een diameter van 12 mm. De schroeven zijn 25 mm of 38 mm lang en zijn voorzien van een bolle gekleurde kop met een breed en plat aanlegvlak. Hierdoor wordt de plaat rondom het boorgat goed aangedrukt zonder de coating van de plaat te beschadigen of vervormen.

De koppen van de schroeven zijn afgewerkt met een sterke en duurzame epoxy-kleurcoating in de kleur van uw Trespa plaat, zodat deze niet opvallen. Het Trespa schroeven assortiment van PontMeyer bestaat uit de volgende kleuren:

  • Wit
  • Antraciet
  • Zwart
  • Blauw
  • Rood

Voor welke toepassingen Trespa schroeven te gebruiken?

Trespa schroeven zijn geschikt voor het bevestigen van Trespa HPL op een houten achterconstructie voor platen van 6, 8 en 10 mm dik. Wanneer u de Trespa plaat wilt bevestigen, dient u eerst gaatjes voor te boren van 8 mm breed. Het is belangrijk dat u het bijgeleverde bit gebruikt en geen magnetisch bithouder. Het magnetisch bithouder zal namelijk vuil aantrekken in de schroefdop in tegenstelling tot de bijgeleverde krachtbit. Let op dat u de schroeven maximaal een kwartslag aandraait als de kop de plaat raakt. Dit geeft de schroef voldoende aanlegdruk om de plaat op zijn plek te houden. Gaat u aan de slag met een aluminium achterconstructie? Kies dan voor gelakte blindklinknagels.

Wilt u meer weten over het monteren van Trespa? Lees hier alles over Trespa monteren.

Trespa schroeven kopen bij PontMeyer

Bent u overtuigd en wilt u Trespa schroeven kopen bij PontMeyer? Maak eenvoudig in twee stappen een account bij ons aan. Daarna kunt u uw persoonlijke prijzen inzien en plaatst u gemakkelijk en snel uw bestelling. Wij hebben de meeste Trespa schroeven voor u op voorraad.

Heeft u vragen over ons assortiment of heeft u een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 voor u bereikbaar. Uiteraard bent u ook van harte welkom in één van onze vestigingen.