text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten
Productgroep
Decor zijde
Filter 32 resultaten

Trespa plaatmateriaal

32 producten gevonden

Trespa plaatmateriaal

Koop hier uw Trespa plaatmateriaal. Trespa platen zijn verkrijgbaar in een breed assortiment aan kleuren, effecten en structuren en worden geclassificeerd als brandklasse D. U kunt kiezen voor standaard of voor een plaat volgens eigen specificatie. Toepassingen: boeiboorden, geventileerde gevelbekleding, dakranden, gootafwerking, zijwanden van dakkapellen, buitenplafonds, overstekken. Zorg voor voldoende ventilatie en dat de panelen onbelemmerd kunnen werken. Raadpleeg de verwerkingsvoorschriften van Trespa.

Montage van het materiaal

Het is mogelijk om dit stevige plaatmateriaal op verschillende manieren te monteren. We geven een paar voorbeelden. Het is bijvoorbeeld mogelijk om Trespa zowel zichtbaar als onzichtbaar te bevestigen op uw houten regelwerk. Hiervoor kunt u schroeven gebruiken of simpelweg de platen verlijmen. Bij PontMeyer zijn de schroeven verkrijgbaar in dezelfde kleur als de platen. Hierdoor valt de schroef minder op. Zorg er wel voor dat u het plaatmateriaal altijd eerst voorboort. Gaat u liever aan de slag met lijm? Dan kunt ervoor u kiezen om de platen te verlijmen met paneltack.

Trespa platen onderhouden

Zoals eerder vermeld, is dit plaatmateriaal weerbestendig. Dat houdt in dat Trespa buitengewoon goed presteert in de buitenlucht. Zon en regen hebben dus geen zichtbaar effect op het plaatoppervlak. Op het gesloten oppervlak van de Trespa platen kan vuil zich nauwelijks vastzetten. En anders maakt u het product zeer makkelijk schoon. Dit kunt u doen met normale huishoudreiniger of groene zeep. Gebruik in ieder geval geen schurende reinigingsproducten. Dit kan namelijk matte vlekken achterlaten op de Trespa plaat.

Zaagservice Zaandam

Heeft u kleine of grote hoeveelheden van dit materiaal die nauwkeurig gezaagd dienen te worden? Dan biedt PontMeyer de mogelijkheid om uw materiaal te laten zagen bij onze zaagservice in Zaandam. Voor informatie over deze mogelijkheid neemt u contact op met de klantenservice of een PontMeyer vestiging bij u in de buurt. Gaat u liever zelf de platen op maat zagen? Maak het u gemakkelijk door gebruik te maken van een cirkelzaag met geschikte zaagbladen.