text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten

Trespa Meteon

Collectie
Product
Serie
Kleuromschrijving
Toon meer Toon minder
Afmeting (mm)
Dikte (mm)
Decor zijde
Productgroep
Filter 312 resultaten
312 producten gevonden

Trespa Meteon

Trespa Meteon is gevelbekledingsmateriaal dat voor verschillende toepassingen kan worden ingezet. De platen vallen onder HPL gevelbekleding (High Pressure Laminate) en worden vervaardigd door middel van EBC-technologie (Electron Beam Curing). Dit houdt in dat houtvezels en thermohardende harsen onder hoge druk en hoge temperaturen worden samengeperst. Deze techniek levert een sterke en stabiele plaat op, maar met een redelijk laag gewicht waardoor ze goed bewerkbaar zijn.

Voordelen van Trespa Meteon

Zon en regen krijgen geen vat op de Trespa Meteon gevelbekleding, waardoor de platen jaren meegaan. Andere voordelen van dit materiaal zijn:

  • Duurzaam
  • Kleurstabiliteit
  • Slag- en stootvast
  • Onderhoudsvriendelijk en gemakkelijk schoon te maken
  • Eenvoudig te bewerken

Toepassingen van Trespa Meteon

Trespa Meteon is geschikt als decoratieve exterieur wandbekleding. Meteon platen worden toegepast voor gevel-, balkon en galerijbekleding. Ook wordt het gebruikt voor zonwering en plafond toepassingen. De Meteon serie van Trespa heeft een natuurgetrouwe print van natuurlijke (steen, keramiek) of houtmaterialen en een bijbehorende oppervlaktestructuur. Trespa heeft deze serie gefocust op de esthetische kant van exterieurs.

Wilt u meer weten over Trespa? Lees dan ons artikel over Trespa monteren. Ook hebben wij een artikel over Trespa zagen, boren en schoonmaken.

Trespa Meteon kleuren & afmetingen

Naast de standaard kleuren Trespa Meteon vind je in het assortiment bij PontMeyer ook kleuren zoals kobaltblauw, terra cotta en goudgeel. Ook zijn er verschillende motieven waaronder Naturals en Wood Decors. De Meteon platen zijn beschikbaar in drie verschillende diktes (6mm, 8mm en 10mm) en in drie afmetingen:

  • 2550x1860
  • 3050x1530
  • 3650x1860

Trespa Meteon kopen bij PontMeyer

Benieuwd naar de prijs van Trespa Meteon? Maak dan eenvoudig in twee stappen een account bij ons aan. Daarna kunt u de prijs voor Trespa Meteon platen inzien en plaatst u gemakkelijk en snel uw bestelling. Wij hebben de meeste Trespa producten voor u op voorraad. Heeft u vragen over ons assortiment of heeft u een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 voor u bereikbaar. Uiteraard bent u ook van harte welkom in één van onze vestigingen.