text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten
Product
Serie
Kleuromschrijving
Dikte (mm)
Productgroep
Filter 7 resultaten

Trespa lijm en andere Trespa toebehoren

 

7 producten gevonden

Voor het monteren van Trespa maakt u de keuze tussen het schroeven en het verlijmen. In ons assortiment hebben we Trespa schroeven en Trespa lijm. Op deze pagina vindt u Trespa lijm en aanvullende artikelen die u nodig zou kunnen hebben als u aan de slag gaat. Wilt u meer weten. Lees dan verder

Trespa lijm artikelen en andere benodigdheden

Een veelgebruikt artikel om Trespa te verlijmen is Bostik Paneltack. Dit artikel vindt u terug op deze pagina. Dit betreft een hoogwaardige en duurzame elastische lijm op basis van SMP. Deze lijm is geschikt om HPL-gevelpanelen, boeidelen, dakranden, plafonds en luifels en borstweringen te verlijmen. En dus ook bij uitstek geschikt als Trespa lijm. Daarnaast vindt u een aantal primers die nodig zijn om het Trespa eerst goed te reinigen alvorens u het gaat verlijmen met bijvoorbeeld de eerder benoemde lijm.

Trespa lijm kopen bij PontMeyer

De meeste van de artikelen die u op deze pagina vindt hebben we op voorraad waardoor we snel en betrouwbaar kunnen leveren. Mocht u twijfelen en/of aanvullende vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Zij zijn van 07.00 uur tot 19.00 uur beschikbaar voor u. Daarnaast bent u uiteraard ook van harte welkom op één van onze vestigingen. Op onze vestigingen pagina ziet u welke vestiging het dichtst bij u in de buurt is.