text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten

Trespa gevelstroken

 

13 producten gevonden

PontMeyer heeft een ruim aanbod aan Trespa gevelstroken in de serie Trespa Pura. Het onderscheid in ons assortiment is te maken in de gevelstroken en de Trespa potdekselstroken. Veel van deze artikelen hebben we op voorraad waardoor we snel kunnen leveren. Dit is binnen 1 tot 2 dagen op de door u gewenste locatie. Als u meer wil weten over Trespa gevelbekleding. 

Wilt u alles weten over het monteren van Trepa? U leest het in ons artikel over Trespa monteren.

Wat is Trespa Pura gevelbekleding

Trespa is de naam van de producent die deze High Pressure Laminate (HPL) gvelbekleding produceert. Het materiaal is uiterst geschikt om voor buitentoepassingen te gebruiken. En dus ook voor gevelbekleding. Het materiaal bestaat uit hars en op hout gebaseerde vezels. Hierdoor ontstaat er gevelbekleding die uiterst weersbestendig is. Als gevelbekleding is te gebruiken de Trespa gevelstrook en de Trespa potdekselstrook. Op deze pagina ziet u de betreffende artikelen en in welke kleuren we die in het assortiment beschikbaar hebben. Als alternatief hebben we ook eigen merk HPL. Bekijk hier het assortiment HPL plaat van ons eigen merk.

Trespa gevelbekleding onderhouden

Trespa is een uiterst weersbestendig materiaal. Dit betekent dat zon en regen geen zichtbare invloed hebben op deze gevelbekleding en dat vuil zich nauwelijks kan hechten op dit materiaal. Mocht er toch wat vuil hechten op de Trespa dan is het eenvoudig te reinigen met normale huishoudreiniger of groene zeep. Een belangrijke aanbeveling is om in ieder geval geen schurende middelen te gebruiken. Dit kan vlekken veroorzaken op de Trespa gevelbekleding.

Monteren van Trespa gevelbekleding

Er zijn meerdere mogelijkheden om Trespa gevelbekleding te bevestigen. Een veel gebruikte methode is om te monteren op houten regelwerk Het bevestigen kunt u doen met schroeven of u kunt de platen simpelweg verlijmen. In ons assortiment hebben we speciale Trespa schroeven. Deze zijn over het algemeen ook verkijgbaar in de kleuren van uw gevelbekleding. Hierdoor vallen de schroeven niet op. Als u voor verlijmen kiest dan kunt u kiezen voor paneltack.

Trespa gevelbekleding kopen bij PontMeyer

Bij PontMeyer beschikken we over een ruime voorraad aan Trespa gevelbekleding. Dat betekent dat de kans groot is dat we de door u gewenste artikelen snel en betrouwbaar kunnen leveren op de door u gewenste locatie. Mocht u aanvullende vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Tussen 07.00 uur en 19.00 uur helpen zij u graag. Daarnaast bent u uiteraard van harte welkom op één van onze vestigingen. Bekijk onze vestigingen pagina om te zien welke vestiging het dichtst bij u in de buurt is.