text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten
Filter 48 resultaten

Rockpanel

Rockpanel is een innovatief bouwmateriaal dat zich onderscheidt door zijn duurzaamheid en stijlvolle uitstraling. Het materiaal is gemaakt van natuurlijke basismaterialen, waardoor het een milieuvriendelijke optie is voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten. Bovendien vergt het weinig onderhoud en is het geschikt voor gebruik in extreme weersomstandigheden, dankzij de water- en vuilafstotende eigenschappen.

48 producten gevonden

Rockpanel gevelbekleding, ook wel rockpanel boeidelen genoemd, heeft de voordelen van hout en steen, gecombineerd in één product. Hierdoor is Rockpanel zo bewerkbaar als hout, maar zo robuust en duurzaam als steen. Dit zorgt ervoor dat de gevelbekleding lang meegaat. Bovendien is het materiaal brandveilig. Een ander groot voordeel van Rockpanel is dat het een breed scala aan kleuren en afwerkingen biedt, waardoor het perfect aansluit bij elke architectonische stijl. Dit maakt het materiaal geschikt voor zowel moderne als traditionele gebouwen.

Rockpanel toepassingen

Rockpanel gevelbekleding is breed inzetbaar. Het is ideaal voor gevelbekleding, dakbedekking, boeidelen en interieurtoepassingen. Rockpanel wordt ook gebruikt om bepaalde onderdelen van de gevel te accentueren. Zo wordt het toegepast als boeiboord, windveer en boeistrook.

Soorten Rockpanel in ons assortiment

Bij PontMeyer vind je verschillende Rockpanel modellen. Zo vind je de volgende Rockpanel lijnen in ons assortiment:

  • Rockpanel Woods
  • Rockpanel Ply
  • Rockpanel Lines
  • Rockpanel Uni
  • Rockpanel Colours
  • Rockpanel Metals
  • Rockpanel Natural
  • Rockpanel Chameleon

Rockpanel Woods

Rockpanel Woods heeft een authentiek houten uitstraling. Hiermee straalt het warmte en levendigheid uit, maar heb je geen last van de nadelen van houtgebruik, zoals houtrot. Rockpanel Woods combineert de uitstraling en werkbaarheid van hout met de brandveiligheid en duurzaamheid van steen.

Rockpanel Ply

Rockpanel Ply is ideaal voor projecten waar je volledige vrijheid wilt in ontwerp en kleur. Doordat de platen voorzien van een hoogwaardige grondlaag, zijn ze gemakkelijk over te schilderen in de benodigde kleur. Houd er rekening mee dat de gekozen lak bepalend is voor de uiteindelijke eigenschappen van de toplaag. Hier adviseren wij dan ook om vocht- en UV-bestendige lak te gebruiken.

Rockpanel Lines

Rockpanel Lines geven de mogelijkheid te spelen met traditionele gevelontwerpen. Creëer een mooi lijnenspel met doorlopende elementen of accentueer bepaalde onderdelen. De panelen zijn onderhoudsarm en een duurzaam alternatief voor schroten en rabatdelen.

Rockpanel kleuren en afmetingen

Rockpanel biedt een grote keuze aan kleuren, van basic tot moderne en unieke kleuren. Elke kleur levert een bijdrage aan het esthetische aspect van jouw project. Rockpanel wordt aangeboden in verschillende RAL-kleuren. Zo vind je onder andere RAL 9010, RAL 7016 en RAL 7021. Zit de juiste kleur er niet tussen? Kies dan voor Rockpanel Ply en lak de panelen in de juiste kleur.

Op zoek naar een ander soort gevel- of dakrandsysteem? Bekijk dan ons aanbod Keralit en Protex.

Rockpanel kopen bij PontMeyer

Benieuwd naar de prijzen van de Rockpanel? Log dan in of maak in twee gemakkelijke stappen een account bij ons aan. Vervolgens kun je de prijzen in onze webshop inzien en de juiste Rockpanels bestellen. Schrijf je daarnaast in voor onze nieuwsbrief en word wekelijks op de hoogte gesteld van al onze lopende acties.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 uur bereikbaar. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze vestigingen.