text.skipToContent text.skipToNavigation

Rockpanel

167 producten gevonden

Bent u op zoek naar platen, panelen, rabatdelen of schroten voor uw gevel of dak? Rockpanel biedt een ruim assortiment. Rockpanel voegt de robuuste kenmerken van steen samen met de verwerkbaarheid en uitstraling van hout en wordt vervaardigd uit basalt, een vulkanisch gesteente. U vindt bij ons Rockpanel Colours, Rockpanel Ply en Rockpanel Lines² voor een voordelige prijs. Lees hier meer over ons assortiment.

Rockpanel kleuren

Rockpanel Colours plaatmateriaal is verkrijgbaar in verschillende RAL kleuren en creëert een harmonieus samenspel of juist een opvallend contrast met de omgeving. U kunt kiezen uit platen van diktes in 6mm of 8mm. Rockpanel staat bekend om de Rockpanel kleuren en wordt daarom veel gebruikt om kleurrijke gevelbekleding te creeëren.

Rockpanel Colours is geschikt voor uw gevel, dakkapel, dakoverstek, dakrand, boeiboord, windveer, puivulling of borstwering.

Rockpanel Ply

Rockpanel Ply is een alternatief op multiplex. De plaat is eenzijdig voorzien van een lichtgrijze, watergedragen grondlaag en kunt u zelf in elk gewenste kleur aflakken. Houdt er rekening mee dat de gekozen lak bepalend is voor de uiteindelijke eigenschappen van de toplaag. Denk hierbij aan UV-bestendigheid op lange termijn.

Rockpanel Ply is geschikt voor uw dakrand, dakoverstek, boeiboord of windveer.

Rockpanel Lines2

Rockpanel Lines2 zijn rabatdelen met tong en groef. De overhangende rabatdelen worden onzichtbaar bevestigd en zorgen voor een fraai, klassiek groeieffect.

Rockpanel Lines2 wordt toegepast voor uw gevel, dakkapel, puivulling of borstwering.

Alternatieven

  • Trespa plaatmateriaal: divers aanbod in diktes en afmetingen. In verschillende RAL kleuren te verkrijgen.
  • Eternit Equitone: verkrijgbaar in diverse aardtinten met mooie kleurschakeringen. Sterke en stijve plaat.
  • PontMeyer HPL: verkrijgbaar in wit, crème en lichtgrijs.
  • Trespa Pura: in diverse houtlooks. Zowel horizontaal als verticaal te monteren.
  • Eternit Siding Cedral: diverse houtlooks. In potdeksel en gevelstroken. De gevelstroken zijn te monteren middels een clicksysteem.

Rockpanel kopen bij PontMeyer

Rockpanel kopen doet u gemakkelijk en snel via de webshop. Wanneer we de door u gewenste artikelen op voorraad hebben dan kunnen we snel en betrouwbaar leveren in 1 tot 2 dagen op de door u gewenste locatie. Mocht u aanvullende vragen hebben naar aanleiding van het bezoek aan onze website. Dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Zij staan van 07.00 uur tot 19.00 uur voor u klaar. Uiteraard bent u ook van harte welkom op één van onze vestigingen. Op onze vestigingen pagina vindt u welke vestiging het dichtst bij u in de buurt is.