text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten
Product
Toon meer Toon minder
Serie
Toon meer Toon minder
Kleuromschrijving
Toon meer Toon minder
Afmeting (mm)
Productgroep
Filter 157 resultaten

Rockpanel

157 producten gevonden

Rockpanel gevelbekleding, ook wel rockpanel boeidelen genoemd, zijn mooie en duurzame gevel- en dakrandsystemen. Vanwege de unieke samenstelling heeft Rockpanel de voordelen van hout en steen gecombineerd in een product. Hierdoor is Rockpanel bewerkbaar als hout, maar zo robuust en duurzaam als steen, waardoor ze lang meegaan. Dit maakt Rockpanel ideaal voor nieuwbouw of dakrenovaties.

Rockpanel toepassingen

Rockpanel gevelbekleding is breed inzetbaar. Het wordt vaak gebruikt voor het afwerken van gevels en toepassingen rondom het dak. Rockpanel kan ook gebruikt worden om bepaalde onderdelen van de gevel te accentueren. Zo wordt het toegepast als boeiboord, windveer en boeistrook.

Soorten Rockpanel in ons assortiment

Bij PontMeyer vind je verschillende Rockpanel modellen. Zo vind je de volgende Rockpanel lijnen in ons assortiment:

  • Rockpanel Woods
  • Rockpanel Ply
  • Rockpanel Lines
  • Rockpanel Uni
  • Rockpanel Colours
  • Rockpanel Metals
  • Rockpanel Natural
  • Rockpanel Chameleon

Hieronder lichten we de drie populairste lijnen toe.

Rockpanel Woods

Rockpanel Woods heeft een authentieke hout uitstraling. Hiermee straalt het warmte en levendigheid uit, maar heb je geen last van de nadelen van houtgebruik, zoals houtrot. Rockpanel Woods combineert de uitstraling en werkbaarheid van hout met de brandveiligheid en duurzaamheid van steen.

Rockpanel Ply

Rockpanel Ply is ideaal voor projecten waar je volledige vrijheid wilt in ontwerp en kleur. Doordat de platen voorzien van een hoogwaardige grondlaag, zijn ze gemakkelijk over te schilderen in de benodigde kleur. Houd er rekening mee dat de gekozen lak bepalend is voor de uiteindelijke eigenschappen van de toplaag. Hier adviseren wij dan ook om vocht- en UV-bestendige lak te gebruiken.

Rockpanel Lines

Rockpanel Lines geven de mogelijkheid te spelen met traditionele gevelontwerpen. Creëer een mooi lijnenspel met doorlopende elementen of accentueer bepaalde onderdelen. De panelen zijn onderhoudsarm en een duurzaam alternatief voor schroten en rabatdelen.

Rockpanel kleuren en afmetingen

De Rockpanels bieden we aan in verschillende RAL-kleuren. Zo vind je onder andere RAL 9010, RAL 7016 en RAL 7021. Zit de juiste kleur er niet tussen? Kies dan voor Rockpanel Ply en lak de panelen in de juiste kleuren.

Op zoek naar een ander soort gevel- of dakrandsysteem? Bekijk ook ons aanbod Keralit en Protex.

Rockpanel kopen bij PontMeyer

Benieuwd naar de prijzen van de Rockpanel? Log dan in of maak in twee gemakkelijke stappen een account bij ons aan. Vervolgens kun je de prijzen in onze webshop inzien en de juiste Rockpanels bestellen. Schrijf je daarnaast in voor onze nieuwsbrief en wordt wekelijks op de hoogte gesteld van al onze lopende acties.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 voor je bereikbaar. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze vestigingen.