text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

Protex

19 producten gevonden

Protex gevelbekleding

Protex gevelbekleding betreft een kunststof materiaal, maar heeft het uiterlijk van hout. Hierdoor is deze vorm van gevelbekleding zowel onderhoudsarm als goed betaalbaar. Bekijk het ruime assortiment aan gevelpanelen van Protex bij PontMeyer en ontdek de voordelen van het gebruik!

Eigenschappen Protex

De gevelpanelen van Protex hebben een hout-uitstraling en zijn afgewerkt in diverse kleuren. U heeft daarmee de unieke eigenschappen van een natuurlijke houtlook met de voordelen van kunststof: onderhoudsarm, kwalitatief heel sterk en met een lange levensduur. Protex heeft een sponningstructuur met een veer en een groef, net als bij houten gevelbekleding.

Protex bestaat uit een unieke samenstelling van materialen. Deze samenstelling zorgt ervoor dat dit materiaal ongevoelig is voor vocht, schimmels en bacteriën. Er hecht zich ook nauwelijks aanslag op dit materiaal. Hierdoor bestaat het enige onderhoud wat nodig is bij Protex uit het af en toe schoonmaken van de panelen.

Alternatieven voor Protex

In ons assortiment vindt u verschillende soorten gevelbekleding. Onder andere houten gevelbekleding. Een direct alternatief voor Protex is de HPL gevelbekleding. Ook hierin heeft PontMeyer een ruim assortiment. Maar wellicht vindt u ook een goed alternatief in ons assortiment Rockpanel gevelbekleding of Keralit gevelbekleding.

Protex gevelbekleding kopen bij PontMeyer

PontMeyer heeft een zeer ruim assortiment aan Protex. De meeste van deze artikelen zijn ook op voorraad. Hierdoor kunnen we snel en betrouwbaar leveren. Zolang de voorraad strekt en u voor 13:00 uur besteld, kunnen we dit de volgende dag bij u bezorgen. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om af te halen in één van onze vestigingen. Heeft u verder nog vragen over Protex of wilt u advies over de gevelbekleding? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.