text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

PontMeyer HPL

PontMeyer HPL

PontMeyer High Pressure Laminaat (HPL) platen zijn gelamineerde platen met een fenolhars toplaag. De basis van deze platen bestaat uit geperste houtvezels. PontMeyer HPL heeft verschillende voordelen, zoals:

  • Bestand tegen alle weersinvloeden
  • Vocht kan niet doordringen in de plaat
  • Uv-bestendig
  • Vuil en graffiti kunnen zich niet hechten aan de toplaag
  • Eenvoudig schoon te maken
  • Bestand tegen vandalisme vanwege de hardheid en krasbestendigheid van de plaat

PontMeyer HPL bewerken

Met betrekking tot de bewerking is de HPL plaat te vergelijken met hardhout. Dit houdt in dat de plaat prima te bewerken is, mits goed gereedschap wordt gebruikt. In ons assortiment vind je naast de HPL platen ook speciale HPL schroeven. Een andere manier om HPL platen te bevestigen is door deze te verlijmen.

PontMeyer HPL kopen bij PontMeyer

Ben je overtuigd en wil je PontMeyer HPL kopen bij PontMeyer? Kijk eens rond in ons ruime assortiment. Maak eenvoudig in twee stappen een account bij ons aan. Daarna kun je jouw persoonlijke prijzen inzien en plaats je gemakkelijk en snel je bestelling. PontMeyer HPL is ruim op voorraad. Dat betekent dat we snel en betrouwbaar kunnen leveren. Wil je op de hoogte blijven van ons nieuwste assortiment en lopende acties? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 uur bereikbaar. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze vestigingen.