text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

Keralit Modern eiken

22 producten gevonden

Dankzij de aangepaste oppervlaktestructuur heeft de Modern eiken kleurgroep van Keralit een houten uitstraling. Hiermee speelt Keralit in op de vraag naar meer natuurlijk uitziende materialen. De Modern eiken panelen hebben een natuurlijke kleurmix en is een vlamtekening aangebracht in het oppervlak.

De Modern eiken serie bestaat uit vijf kleuren:

  • Wit eiken
  • Taupe eiken
  • Natuur eiken
  • Bruin eiken
  • Zwart eiken

Alle vijf de kleuren zijn verkrijgbaar in het sponningdeel 143, het sponningdeel 190 en het potdekseldeel 177. Ook alle hulpprofielen en afwerkingsproducten zijn beschikbaar in de nieuwe kleuren.

Keralit Modern eiken kopen bij PontMeyer

Ben je overtuigd en wil je Modern eiken Keralit panelen kopen bij PontMeyer? Bekijk dan ons assortiment. Maak eenvoudig in twee stappen een account bij ons aan. Daarna kun je inloggen, jouw persoonlijke prijzen inzien en plaats je gemakkelijk en snel een bestelling. Wil je op de hoogte blijven van onze acties en kortingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 bereikbaar. Uiteraard ben je van harte welkom in één van onze vestigingen.