text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten

Keralit gevelbekleding

660 producten gevonden

Keralit gevelbekleding

Keralit is duurzame en milieuvriendelijke gevelbekleding dat gemaakt wordt van gerecyclede kunststoffen, oftewel Fiberyl. Deze grondstof maakt dat Keralit gevelbekleding oersterk is en bestand tegen alle weersinvloeden. Het is zelfs ongevoelig voor kromtrekking onder invloed van vocht of warmte en aantasting door schimmels, bacteriën en andere rottingsprocessen. Daarbij is Keralit gevelbekleding onderhoudsarm. Het enige wat u hoeft te doen is het vuil van de Keralit gevelpanelen te verwijderen met een sopje.

Soorten keralit gevelbekleding

Bij PontMeyer bestaat het Keralit gevelbekleding assortiment uit drie verschillende soorten. De diverse modellen en verschillende kleuren zorgen ervoor dat de gevelbekleding altijd aansluit bij uw woning. Alle Keralit panelen zijn 6000 mm lang. De drie soorten Keralit gevelbekleding zijn:

  • Keralit sponningdeel 143
  • Keralit potdeksel 177
  • Keralit sponningdeel 190

Keralit sponningdeel 143

Dit model gevelbekleding, Keralit sponningdeel 143, wordt veel gebruikt vanwege de brede sponning, waardoor er een mooi lijnenspel ontstaat. De strakke lijnen creëren een hoogwaardige uitstraling. De smalle Keralit panelen kunnen zowel horizontaal als verticaal gemonteerd worden.

Keralit potdeksel 177

De overlappende gevelpanelen, Keralit potdeksel 177, wordt enkel horizontaal toegepast. Dit komt door het overlappen van de panelen. Hierdoor ontstaat er ook een kleine schaduwrand.

Keralit sponningdeel 190

Keralit sponningdeel 190 is geschikt voor horizontale en verticale toepassing. Het is vergelijkbaar aan Keralit sponningdeel 143, maar deze gevelpanelen zijn 37mm breder. De brede panelen creëren een moderne en chique uitstraling.

Wilt u meer weten over het monteren van Keralit? Lees dan ons adviesartikel. 

Kleuren Keralit gevelbekleding

Keralit gevelbekleding is beschikbaar in veel verschillende RAL kleuren. Een aantal kleuren die u bij PontMeyer in het assortiment vindt, zijn:

  • Antraciet - RAL 7016
  • Crème - RAL 9001
  • Wit - RAL 9016

Keralit gevelbekleding kopen bij PontMeyer

Bent u overtuigd en wilt u Keralit gevelbekleding kopen bij PontMeyer kopen? Kijk eens rond in ons ruime assortiment aan Keralit gevelbekleding. Maak dan eenvoudig in twee stappen een account bij ons aan. Daarna kunt u uw persoonlijke Keralit gevelbekleding prijzen inzien en plaatst u gemakkelijk en snel uw bestelling. Wij hebben de meeste Keralit producten voor u op voorraad. Heeft u vragen over ons assortiment of heeft u een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 voor u bereikbaar. Uiteraard bent u ook van harte welkom in één van onze vestigingen.