text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten
Product
Toon meer Toon minder
Modelcode
Toon meer Toon minder
Serie
Kleuromschrijving
Toon meer Toon minder
Afmeting (mm)
Productgroep
Filter 646 resultaten

Keralit gevelbekleding

646 producten gevonden

Keralit gevelbekleding

Keralit heeft duurzame en milieuvriendelijke gevelbekleding. Keralit gevelbekleding kan onder andere toegepast worden als rabatdelen. Het wordt gemaakt van gerecyclede kunststoffen, genaamd Fiberyl. Deze grondstof maakt dat Keralit gevelbekleding oersterk is en bestand is tegen alle weersinvloeden. Het is ongevoelig voor kromtrekking door vocht of warmte en ongevoelig voor aantasting door schimmels, bacteriën en andere rottingsprocessen. Daarbij is Keralit gevelbekleding onderhoudsarm, het enige dat u hoeft te doen is het vuil van de Keralit gevelpanelen te verwijderen met een sopje.

Soorten keralit gevelbekleding

Bij PontMeyer bestaat het assortiment uit drie verschillende soorten Keralit gevelbekleding. De diverse modellen en verschillende kleuren zorgen ervoor dat de gevelbekleding altijd aansluit bij uw woning. Alle Keralit panelen zijn 60 meter lang. De drie soorten Keralit gevelbekleding die u bij PontMeyer vindt zijn:

  • Keralit sponningdeel 143
  • Keralit potdeksel 177
  • Keralit sponningdeel 190

Alledrie de soorten kunnen ook toegepast worden als rabatdelen. Een bijkomend voordeel is dat Keralit rabatdelen uw woning in waarde laten stijgen.

Keralit sponningdeel 143

Keralit sponningdeel 143 wordt veel gebruikt vanwege de brede sponning, waardoor er een mooi lijnenspel ontstaat. De strakke lijnen geven een hoogwaardige uitstraling. De smalle Keralit panelen kunnen zowel horizontaal als verticaal gemonteerd worden.

Keralit potdeksel 177

De overlappende gevelpanelen, Keralit potdeksel 177, worden enkel horizontaal toegepast. Door het overlappen van de panelen ontstaat er een kleine schaduwrand.

Keralit sponningdeel 190

Keralit sponningdeel 190 is zowel geschikt voor horizontale als verticale toepassingen, zoals rabatdelen. Keralit sponningdeel 190 is vergelijkbaar aan Keralit sponningdeel 143, maar zijn 37 mm breder. De brede panelen creëren een moderne en chique uitstraling.

Lees ons advies artikel als u meer wilt weten over het monteren van Keralit.

Kleuren Keralit gevelbekleding

Keralit gevelbekleding is beschikbaar in veel verschillende RAL kleuren. In ons assortiment vindt u onder andere:

  • Antraciet - RAL 7016
  • Crème - RAL 9001
  • Wit - RAL 9016

Keralit gevelbekleding kopen bij PontMeyer

Bent u overtuigd en wilt u Keralit gevelbekleding kopen bij PontMeyer? Kijk eens rond in ons ruime assortiment aan Keralit gevelbekleding, zoals Keralit rabat en Keralit Zweeds rabat. Maak eenvoudig in twee stappen een account bij ons aan. Daarna kunt u uw persoonlijke Keralit gevelbekleding prijzen inzien en plaatst u gemakkelijk en snel uw bestelling. Wij hebben de meeste Keralit producten voor u op voorraad.

Heeft u vragen over ons assortiment of heeft u een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 voor u bereikbaar. Uiteraard bent u ook van harte welkom in één van onze vestigingen.