text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten
Filter 86 resultaten

Keralit gevelbekleding

86 producten gevonden

Keralit is een duurzame en milieuvriendelijke gevelbekleding gemaakt van gerecyclede kunststoffen. De gevelbekleding is oersterk en bestand tegen alle weersinvloeden. Zo is het ongevoelig voor kromtrekking door vocht en warmte en bestand tegen aantasting door schimmels en bacteriën. Keralit gevelbekleding is onderhoudsarm, waardoor het slechts periodiek schoongemaakt hoeft te worden met een sopje. Daarnaast zijn de panelen ook toepasbaar als rabatdelen.

Of je nu op zoek bent naar potdeksels, schroten of rabatdelen, Keralit gevelbekleding biedt een mooie en duurzame oplossing. Toch op zoek naar een ander soort gevelbekleding? Bekijk ook ons aanbod aan Protex gevelbekleding en Rockpanel gevelbekleding.

De drie soorten Keralit gevelbekleding

In ons assortiment bieden wij drie verschillende soorten Keralit gevelbekleding aan. De diverse modellen en verschillende kleuren zorgen ervoor dat de gevelbekleding altijd aansluit bij de woning. De panelen bieden wij aan in de standaardlengte van 6 meter. Hieronder lichten we de drie soorten Keralit gevelbekleding toe.

Keralit sponningdeel 143

Keralit sponningdeel 143 wordt veel gebruikt vanwege de brede sponning, waardoor er een mooi lijnenspel ontstaat. Deze strakke lijnen geven de gevel een luxe uitstraling. De smalle Keralit panelen kunnen zowel horizontaal als verticaal gemonteerd worden.

Keralit potdeksel 177

De overlappende gevelpanelen, Keralit potdeksel 177, worden enkel horizontaal toegepast. Door het overlappen van de panelen ontstaat er een kleine schaduwrand.

Keralit sponningdeel 190

Keralit sponningdeel 190 is zowel geschikt voor horizontale als verticale toepassingen, zoals rabatdelen. Keralit sponningdeel 190 is vergelijkbaar aan Keralit sponningdeel 143, maar is 37 mm breder. De brede panelen creëren een moderne en chique uitstraling.

De drie soorten Keralit kunnen ook worden toegepast als rabatdelen. Aan de slag met Keralit? Lees dan ook ons advies artikel over het monteren van Keralit.

Welke kleuren Keralit gevelbekleding zijn er?

Keralit gevelbekleding is beschikbaar in veel verschillende RAL kleuren. In ons assortiment vind je onder andere:

  • RAL 7016 - Antraciet grijs
  • RAL 9001 - Crème
  • RAL 9016 - Wit

Keralit gevelbekleding kopen bij PontMeyer

Benieuwd naar de prijzen van de Keralit gevelbekleding? Log dan in of maak in twee gemakkelijke stappen een account bij ons aan. Vervolgens kun je de prijzen in onze webshop inzien en de juiste Keralit gevelbekleding bestellen. Schrijf je daarnaast in voor onze nieuwsbrief en wordt wekelijks op de hoogte gesteld van al onze lopende acties.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 voor je bereikbaar. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze vestigingen.