text.skipToContent text.skipToNavigation
Als particuliere klant bent u weer van harte welkom op onze vestigingen. Klik hier voor meer informatie over de coronamaatregelen!

Keralit dakrandpanelen

255 producten gevonden

Bent u op zoek naar Keralit dakrandpanelen? Dan bent u bij PontMeyer aan het juiste adres. Keralit is duurzame en milieuvriendelijke gevelbekleding die gemaakt wordt van gerecyclede kunststoffen. Het is zelfs ongevoelig voor kromtrekking onder invloed van vocht of warmte en aantasting door schimmels, bacteriën en andere rottingsprocessen. Keralit wordt geleverd in een uitgebreid kleurenpallet en is het onderhoudsarm. Bekijk ook eens ons volledige assortiment aan Keralit of ons aanbod aan Keralit gevelbekleding en Keralit schroeven.

Wilt u alles weten over het monteren van Keralit? U leest het in ons artikel over Keralit monteren.

Keralit dakrandpaneel bij PontMeyer

Op het gebied van Keralit heeft PontMeyer een ruim assortiment. Dus voor uw dakrandpaneel van Keralit bent u bij PontMeyer aan het juiste adres. Kijk eens rond in ons ruime assortiment aan Keralit boeidelen, boeiboorden, rabatdelen en andere materialen om uw dakrand mee af te werken. Heeft u vragen over ons aanbod? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij helpen u graag verder.

Keralit dakrandpaneel kopen

Wilt u boeidelen, rabatdelen of boeiboorden kopen bij PontMeyer? Bestel uw gewenste dakrandpanelen van Keralit via onze webshop. De meeste van deze artikelen zijn op voorraad, waardoor we ook snel en betrouwbaar kunnen leveren. Voor 13.00 uur besteld betekent dat we de volgende dag al bij u kunnen leveren. We kunnen leveren op het door u gewenste adres. Dit kan dus ook de bouwlocatie zijn. Naast onze webshop hebben we over het hele land verspreid ook vestigingen waar u terecht kunt. In de meeste vestigingen is een drive-in, waardoor u al uw materiaal droog kunt laden. Bekijk onze vestigingen pagina om te zien welke vestiging dicht bij u in de buurt is.

Liever dakrandpanelen kopen van een ander merk? Geen probleem. Bekijk ook eens ons aanbod aan gevelmateriaal van de merken Rockpanel, Trespa en Protex. Deze merken bieden een goed alternatief voor Keralit.