text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

James Hardie®

James Hardie® is leverancier van composiet gevelbekleding. De gevelbekleding is sterk, stabiel en onderhoudsvrij. Het heeft een levensduur tot wel zestig jaar en is eenvoudig te monteren. Daarnaast is het verkrijgbaar in meerdere kleuren en sluit daardoor aan op meerdere interieurstijlen.

32 producten gevonden

De gevelbekleding van James Hardie is gemaakt van cement dat is versterkt met cellulosevezels, zand en water. Hierdoor zijn de planken niet alleen sterk, stabiel en onderhoudsvrij, maar is het ook weersbestendig en vormvast. De planken krimpen of zetten minimaal uit en scheuren niet. Ook bieden de platen een hoge weerstand tegen algen- en schimmelvorming.

Verschillende soorten en kleuren van Hardie® gevelbekleding

Het assortiment van James Hardie bestaat uit meerdere gevelplanken, zoals de Hardie® planken en Hardie® VL planken. Ieder heeft zijn eigen eigenschappen en is verkrijgbaar in meerdere kleuren.

Hardie® Plank

De Hardie® Planken monteer je eenvoudig en snel dankzij het lage gewicht. De speciaal ontwikkelde montagehulp “Gecko Gauge” maakt dat één persoon de platen gemakkelijk kan monteren, zodat waardevolle installatietijd en kosten bespaard kunnen worden.

De Hardie® Planken zijn verkrijgbaar in 21 trendy kleuren met daarbij keuze uit twee oppervlaktetexturen: glad en met houtstructuur.

Hardie® VL Plank

De Hardie® VL Planken zijn voorzien van een messing- en groefsysteem, waardoor de planken onzichtbaar bevestigd kunnen worden bij geventileerde gevels. Dankzij de VL-technologie kunnen schroeven of nagels direct op de houten onderconstructie bevestigd worden. Voorboren is daarbij ook niet nodig. Voor de installatie is geen bijkomend montagemateriaal zoals bevestigingsclips nodig.

De Hardie® VL planken zijn verkrijgbaar in acht moderne kleuren met een houtstructuur oppervlak.

Hardie® gevelbekleding bevestigen

De gevelbekleding van James Hardie kan zowel horizontaal als verticaal worden bevestigd. Voor het eenvoudiger verwerken van vezelcement heeft James Hardie® gespecialiseerde tools. Hiermee snij en monteer je de gevelbekleding heel precies voor een perfect resultaat. Daarnaast heeft PontMeyer ook ander constructiemateriaal voor het monteren van gevelbekleding.

Hardie® gevelbekleding kopen bij PontMeyer

Benieuwd naar de prijzen van onze gevelbekleding van James Hardie®? Log dan in of maak in twee stappen een account aan. Vervolgens kun je de prijzen in onze webshop inzien en de juiste Hardie® gevelbekleding bestellen. Koop je Hardie® producten graag in de aanbieding? Houd dan onze acties in de gaten of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de beste aanbiedingen.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 uur bereikbaar. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze vestigingen.