text.skipToContent text.skipToNavigation

Eternit gevelbekleding

  • 1(current)
  • 3
57 producten gevonden
  • 1(current)
  • 3

Eternit Cedral gevelbekleding

Eternit Cedral kopen om uw gevel te bekleden? Het is eenvoudig te plaatsen, onderhoudsarm en brandveilig. Bovendien is het water-, vorst- en rotbestendig. PontMeyer biedt een ruime keuze. Er zijn diverse kleuren en modellen leverbaar voor een mooie prijs.

Beschermende werking Eternit gevelbekleding

Het geeft niet alleen een mooie uitstraling aan uw gevel, maar beschermt deze ook. Eternit Cedral gevelbekeding is vervaardigd uit vezelcement en andere natuurlijke grondstoffen. De Wood variant heeft een mooie cederhoutstructuur en is leverbaar in de lengte 3600mm.

Verwerken Eternit gevelbekleding

Het kan zowel handmatig als automatisch worden genageld of geschroefd. De bevestiging vindt plaats door middel van rvs geribde nagels of schroeven met een verzonken kop. De hoeken kunt u afwerken met speciaal gekleurde aluminium profielen. Echter, u kunt ook gaan voor het click systeem. Eternit Cedral Click wordt bevestigd door middel van speciale clips in combinatie met een tong en groef systeem. Dit maakt de montage zeer eenvoudig.

Alternatieven

Naast Eternit gevelbkleding hebben we een ruim assortiment aan alternatieven met betrekking tot gevelbekleding. Bekijk bijvoorbeeld ons assortiment Rockpanel gevelbekleding. Ook hebben we een ruim assortiment Trespa en HPL. Kortom voldoende mogelijkheden om uw gevel te bekleden.