text.skipToContent text.skipToNavigation
Wegens aangescherpte COVID maatregelen zijn wij telefonisch minder goed bereikbaar. U kunt ons ook bereiken via de chat of mail.

Constructiemateriaal

19 producten gevonden
 • Breedte mm
  36
  Materiaalsoort
  EPDM

  Voegband van EPDM. Vlak 36mm en 1mm dik. Te gebruiken voor de bescherming en afwerking van een houten onderconstructie bij het bevestigen van HPL-beplating. De voegband bestaat uit vlak rubber en sluit mooi aan bij het paneel. Verkrijgbaar in de kleur zwart.

  € xx,xx

  € xx,xx

 • Product
  Lijm
  Kleuromschrijving
  Wit
  Hoogwaardige en duurzaam elastische lijm op basis van SMP voor de verlijming van Rockpanel gevelpanelen, boeiboorden, dakranden, plafonds, luifels en borstweringen. Te gebruiken in combinatie met de door Bostik geadviseerde primer(s), tape en toebehoren. CE-gecertificeerd.

  € xx,xx

  € xx,xx

 • Breedte mm
  45
  Materiaalsoort
  EPDM

  Voegband van EPDM. Vlak 45mm en 1mm dik. Te gebruiken voor de bescherming en afwerking van een houten onderconstructie bij het bevestigen van HPL-beplating. De voegband van 45mm is ook geschikt bij het bevestigen van Rockpanel beplating. De voegband bestaat uit vlak rubber en sluit mooi aan bij het paneel. Verkrijgbaar in de kleur zwart.
   

  € xx,xx

  € xx,xx

 • Product
  Lijm
  Kleuromschrijving
  Lichtgrijs
  Bostik Paneltack is een hoogwaardige en duurzaam elastische lijm op basis van SMP voor de verlijming van HPL-gevelpanelen, boeiboorden, dakranden, plafonds, luifels en borstweringen. Te gebruiken in combinatie met de door Bostik geadviseerde primer(s), tape en toebehoren. KOMO-gecertificeerd.

  € xx,xx

  € xx,xx

 • Breedte mm
  60
  Materiaalsoort
  EPDM

  Voegband van EPDM. Vlak 60mm en 1mm dik. Te gebruiken voor de bescherming en afwerking van een houten onderconstructie bij het bevestigen van HPL-beplating. De voegband bestaat uit vlak rubber en sluit mooi aan bij het paneel. Verkrijgbaar in de kleur zwart.

  € xx,xx

  € xx,xx

 • Product
  Lijm
  Kleuromschrijving
  Zwart

  Bostik Paneltack is een hoogwaardige en duurzaam elastische lijm op basis van SMP voor de verlijming van vezelcement (o.a. Eternit)- natuursteen, aluminium composiet en multiplex gevelplaten Te gebruiken in combinatie met de door Bostik geadviseerde primer(s), tape en toebehoren. KOMO-gecertificeerd.

  € xx,xx

  € xx,xx

 • Breedte mm
  75
  Materiaalsoort
  EPDM

  Voegband van EPDM. Vlak 75mm en 1mm dik. Te gebruiken voor de bescherming en afwerking van een houten onderconstructie bij het bevestigen van HPL-beplating. De voegband van 75mm is ook geschikt bij het bevestigen van Rockpanel beplating. De voegband bestaat uit vlak rubber en sluit mooi aan bij het paneel. Verkrijgbaar in de kleur zwart.

   

  € xx,xx

  € xx,xx

 • Product
  Primer
  Kleuromschrijving
  Transparant
  Bostik Primer Paneltack Washprimer ter voorbehandeling van gevelpanelen, aluminium draagconstructie en gelakte ondergronden voor betere en duurzame hechting. Droogtijd 10 minuten.

  € xx,xx

  € xx,xx

 • Breedte mm
  100
  Materiaalsoort
  EPDM

  Voegband van EPDM. Vlak 100mm en 1mm dik. Te gebruiken voor de bescherming en afwerking van een houten onderconstructie bij het bevestigen van HPL-beplating. De voegband bestaat uit vlak rubber en sluit mooi aan bij het paneel. Verkrijgbaar in de kleur zwart.

  € xx,xx

  € xx,xx

 • Product
  Primer
  Kleuromschrijving
  Zwart
  Voor poreuze panelen kan Simson Primer MSP of SX Black geadviseerd worden. Gesloten blik goed schudden voor gebruik en primer in de verfbak gieten. Gebruik de speciale applicatieset met rollers. Breng de primer dusdanig dik aan dat deze een gesloten laag c.q. film vormt. Na het opbrengen minimaal 60 minuten laten drogen.

  € xx,xx

  € xx,xx

 • Maatvoering
  36x3mm 25m
  Product
  Schuimband
  Zelfklevende enkelzijdige schuimband (EPDM, PE, PVC, PE-sipe, PU) wordt veel ingezet als afdicht materiaal tussen glas bij kozijnen en ramen, scheidingswanden en bij carrosserie-, scheeps en vliegtuigbouw. Schuimband heeft als eigenschap dat het veerkrachtig, soms zelfdovend, vormbaar en verouderingsbestendig is. Het assortiment schuimband van TechnoTape bestaat uit diverse kwaliteiten, kleuren en diktes, afhankelijk van de toepassing. Schuimband is de ideale oplossing bij onregelmatige oppervlakken wegens het vullend vermogen. Andere herkenbare benamingen van schuimband zijn, schuimtape, tochtstrip, tochtband, tochtvoegband, EPDM-band, PVC-band, PU-band, PE-band, glasband, beglazingsband, celband, compressieband, kierenband, nadenband, opvulband.

  € xx,xx

  € xx,xx

 • Product
  Primer
  Kleuromschrijving
  Roodbruin
  Bostik Primer Q is een vloeibaar voorstrijkmiddel op polyurethaanbasis ter verbetering van de hechting van Bostik PanelTack HM op o.a. Equitone Tectiva en diverse poreuze ondergronden.

  € xx,xx

  € xx,xx

Constructiemateriaal voor gevelbekleding