text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

Bostik lijmverbindingssysteem

Bostik lijmverbindingssysteem

Bostik lijmverbindingssystemen gebruikt u voor de verlijming van gevelbekleding. Afhankelijk van de ondergrond kunt u de juiste lijm en voorbehandeling selecteren. Zorg voor een blinde bevestiging van de gevelpanelen door middel van een lijmverbinding, hierdoor ziet u geen schroeven en schroefgaten.

Het Bostik lijmverbindingssysteem

In het assortiment van PontMeyer vindt u het gehele lijmverbindingssysteem van Bostik. Deze bestaat uit verschillende producten:

  • Bostik paneltack - Voor het bevestigen van hpl gevelpanelen, gevelbekleding, plafonds, luifels en boeiboorden kunt u het beste bostik paneltack gebruiken. Deze lijmkit is hoog elastisch en gemakkelijk aan te brengen Dankzij de paneltack hoeft u geen schroeven te gebruiken.
  • Bostik primer - De primer van Bostik is een vloeibaar voorstrijkmiddel. Om lijm goed te laten hechten op poreuze ondergronden (bijvoorbeeld beton) gebruikt u de primer. De Bostik primer is verkrijgbaar in het zwart of in het transparant. De zwarte kleur zorgt ervoor dat het niet storend is voor het oog en wordt gezien als schaduw van de gevelplaten. De primer is makkelijk aan te brengen met een kwast of roller.
  • Bostik foamtape - De foamtape is een tweezijdig klevende schuimband. Maak gebruik van de Bostik foamtape om een gelijke afstand te creëren tussen de ondergrond en de te verlijmen plaat.
  • Bostik remover - Bostik liquid remover kunt u gebruiken om lijm of primer resten te verwijderen.

Bostik lijmverbindingssysteem kopen bij PontMeyer

Heeft u vragen over het lijmverbindingssysteem van Bostik, of heeft u behoefte aan advies? Breng dan een bezoek aan een van onze vestigingen of neem contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers helpen u graag verder. Wanneer we de artikelen op voorraad hebben, kunnen we deze binnen 1 tot 2 werkdagen leveren op het door u gewenste adres. Dit kan zijn uw bedrijf, privéadres of uiteraard uw bouwlocatie.