text.skipToContent text.skipToNavigation

Bostik lijmverbindingssysteem

8 producten gevonden

Bostik lijmverbindingssystemen zijn verkrijgbaar bij PontMeyer voor de verlijming van gevelbekleding. Afhankelijk van uw te verlijmen ondergrond kunt u de juiste lijm en voorbehandeling selecteren. Door gebruik te maken van een lijmverbinding kunt u de gevelpanelen blind bevestigen. U ziet hierdoor geen schroeven en schroefgaten.

Soorten bostik lijmverbindingssysteem

Bevestigen van hpl gevelpanelen gaat gemakkelijk met bostik paneltack, deze zorgt voor een stevige verlijming van uw plaat. Geadviseerd wordt om eerst de hpl plaat te behandelen met een Bostik primer voor een optimale hechting. Met de Bostik primer ml kunt u 50m² behandelen. Rockpanel verlijmt u met de rockpanel tack-s lijm.

Om lijm goed te laten hechten is de Bostik primer black nodig ter voorbehandeling voor een optimale hechting van de lijm. De primer is zwart van kleur, waardoor het niet storend is voor het oog en wordt gezien als schaduw van de gevelplaten.

Poreuze ondergronden kunt u voorbehandelen met transparante primer. Maak gebruik van de Bostik foamtape om een gelijke afstand te creëren tussen de ondergrond en de te verlijmen plaat. Naast de tape gebruikt u de bostik paneltack of rockpanel tack-s lijm, hierdoor zal de plaat stevig worden bevestigd.

Msp transparante primer gebruikt u als voorbehandeling van de plaat. Bostik liquid remover kunt u gebruiken om lijm of primer resten verwijderen.

Verwerking bostik lijmverbindingssysteem

De Bostik primer brengt u gemakkelijk aan met een kwast of roller. Giet de primer in een verfbakje om de primer gemakkelijk te verdelen over de roller. Maak gebruik van handschoenen en een mondkapje tijdens deze handeling.

Bostik lijmverbindingssysteem koopt u gemakkelijk en snel via de webshop of in één van de vestigingen van PontMeyer.