text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

Platenliften en toebehoren

15 producten gevonden

Platenliften

PontMeyer heeft een ruim assortiment hulpmiddelen voor het vervoeren of ondersteunen van uw platen. Platenliften zijn verkrijgbaar bij PontMeyer en bieden hulp bij het verwerken van uw klus. Platenliften zorgen voor het positioneren van de plaat om deze te kunnen bevestigen op de juiste plek. Afhankelijk van het type wat u kiest kunt u de plaat ook voor plafonds en schuine en verticale wanden gebruiken.

Soorten

Platenliften zijn voorzien van drie poten/steunpunten waardoor deze niet kan kantelen als er gewicht op staat. U plaatst de plaat op het frame, welke voorzien is van een rubberen bescherming om uw plaat niet te beschadigen. U kunt de platenlift door middel van een hendel en een lier omhoog en omlaag verplaatsen.

Om een gelijke afstand te creëren tijdens de montage van vlonderdelen kunt u een spanklem gebruiken. Platendragers zorgen ervoor dat u gemakkelijk een plaat kunt optillen en verplaatsen. Door de plaat in een klemroller de plaatsen rolt u deze gemakkelijk naar de juiste plek. Voor elke dikte vind u bij PontMeyer de juiste platenroller. U kunt meerdere platen verplaatsen met een platenkar. Kiest u voor een platenkar met 2 wielen dan dient u deze zelf nog te ondersteunen. Om tijdens het monteren uw plaat te ondersteunen kunt u gebruik maken van een stempel on montagesteun.

Benodigdheden

Zorg bij het verwerken van zware producten voor voldoende bescherming. PontMeyer heeft diverse persoonlijke beschermingsmiddelen om uw klus veilig uit te voeren. Draag een veiligheidshelm tijdens het gebruik van een platenlift. Voor het bevestiging van gipsplaten aan het plafond past u snelbouwschroeven toe. De naden van uw gipsplaten werkt u af met gaasband. U kunt het gaasband dichtsmeren met een gyproc jointfiller. Om het af te maken kunt u een latex toepassen.

Platenliften koopt u gemakkelijk en snel via de webshop of in één van de vestigingen van PontMeyer.