text.skipToContent text.skipToNavigation

Platenliften en toebehoren

16 producten gevonden
Product
Platendrager

€ xx,xx

€ xx,xx

Product
Platenstaander

€ xx,xx

€ xx,xx

Uitvoering
2 Wielen
Product
Platenkar

€ xx,xx

€ xx,xx

Product
Platen- en deurwipper

€ xx,xx

€ xx,xx

Uitvoering
met klemplaten 0-70mm
Product
Platenroller

€ xx,xx

€ xx,xx

Uitvoering
met klemplaten 120-220mm
Product
Platenroller

€ xx,xx

€ xx,xx

Uitvoering
met klemplaten 60-160mm
Product
Platenroller

€ xx,xx

€ xx,xx

Product
Spanklem
Uitvoering
tbv Montage van terrasdelen

€ xx,xx

€ xx,xx

Product
Plateau voor Platenlift

€ xx,xx

€ xx,xx

Platenliften

PontMeyer heeft een ruim assortiment hulpmiddelen voor het vervoeren of ondersteunen van uw platen. Platenliften zijn verkrijgbaar bij PontMeyer en bieden hulp bij het verwerken van uw klus. Platenliften zorgen voor het positioneren van de plaat om deze te kunnen bevestigen op de juiste plek. Afhankelijk van het type wat u kiest kunt u de plaat ook voor plafonds en schuine en verticale wanden gebruiken.

Soorten

Platenliften zijn voorzien van drie poten/steunpunten waardoor deze niet kan kantelen als er gewicht op staat. U plaatst de plaat op het frame, welke voorzien is van een rubberen bescherming om uw plaat niet te beschadigen. U kunt de platenlift door middel van een hendel en een lier omhoog en omlaag verplaatsen.

Om een gelijke afstand te creëren tijdens de montage van vlonderdelen kunt u een spanklem gebruiken. Platendragers zorgen ervoor dat u gemakkelijk een plaat kunt optillen en verplaatsen. Door de plaat in een klemroller de plaatsen rolt u deze gemakkelijk naar de juiste plek. Voor elke dikte vind u bij PontMeyer de juiste platenroller. U kunt meerdere platen verplaatsen met een platenkar. Kiest u voor een platenkar met 2 wielen dan dient u deze zelf nog te ondersteunen. Om tijdens het monteren uw plaat te ondersteunen kunt u gebruik maken van een stempel on montagesteun.

Benodigdheden

Zorg bij het verwerken van zware producten voor voldoende bescherming. PontMeyer heeft diverse persoonlijke beschermingsmiddelen om uw klus veilig uit te voeren. Draag een veiligheidshelm tijdens het gebruik van een platenlift. Voor het bevestiging van gipsplaten aan het plafond past u snelbouwschroeven toe. De naden van uw gipsplaten werkt u af met gaasband. U kunt het gaasband dichtsmeren met een gyproc jointfiller. Om het af te maken kunt u een latex toepassen.

Platenliften koopt u gemakkelijk en snel via de webshop of in één van de vestigingen van PontMeyer.