text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

Magazijnbakken en bedrijfswagen kasten

10 producten gevonden

Magazijnbakken en bedrijfswagen kasten

Wil jij jouw magazijn ordenen? PontMeyer biedt verschillende oplossingen om jouw magazijn of werkplaats opgeruimd te krijgen. Zo bieden wij verschillende producten aan zoals industriële magazijnbakken, schroeven organizers en pack bags. Zo kun jij efficiënter omgaan met de ruimte.

Soorten magazijnbakken en organizers

Maak gebruik van magazijnbakken voor het opruimen van je magazijn of werkplaats. De kunststof magazijnbakken zijn stapelbaar en nemen daardoor minder plek in binnen een stellingkast. Je bedrijfswagen overzichtelijk houden doe je met behulp van speciale kasten. Binnen het aanbod van PontMeyer vind je:

  • Gereedschap organizers
  • Schroeven organizers
  • Bedrijfswagen kasten

Magazijnbakken kopen bij PontMeyer?

Benieuwd naar de prijzen van de magazijnbakken, organizers en bedrijfswagen kasten? Log dan in of maak in twee gemakkelijke stappen een account bij ons aan. Vervolgens kun je de prijzen in onze webshop inzien en de juiste magazijn- of opbergoplossing vinden.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 voor u bereikbaar. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze vestigingen.