text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten
Verpakking
Filter 32 resultaten

Tegelzettersgereedschap

32 producten gevonden

Montage

Een ruim assortiment tegelzetgereedschap is verkrijgbaar bij PontMeyer. Voor het zagen van uw tegels heeft PontMeyer een handige werktafel die gericht is op het bewerken van uw tegels. U kunt hier gemakkelijk uw tegelzaagmachine op neerzetten. Voor uw tegelsnijder kunt u een nieuw wiel bestellen bij PontMeyer, zo houdt u uw tegelzetgereedschap scherp voor het snijden van uw tegels.

Tegel zetten

Voor het plaatsen van uw tegellijm kunt u gebruik maken van ons tegelzetgereedschap. Wij hebben een tegeltroffel met slag dop in ons assortiment voor het aanbrengen van uw tegellijm. Om de lijm netjes te verdelen kunt u gebruik maken van een plakspaan of lijmkam. Voor het aanbrengen van lijm op gasbeton blokken kunt u kiezen voor tegelzetgereedschap zoals een lijmkamschep. 

Voegen

Om de juiste hoogte bij elke tegel te generen kunt u het leveling systeem kopen. U kunt meerdere maten tegelkruisjes bij PontMeyer verkrijgen. Indien u deze bij uw bestelling koopt en verwerkt zullen de tegels dezelfde afstand van elkaar hebben. Om uw voegmiddel aan te brengen kunt u gebruik maken van een voegrubber.

Hulpmiddelen

Voor het aangeven waar u bijvoorbeeld een gat geboord wilt hebben op uw tegel heeft Pontmeyer een kraspen in het assortiment. U kunt de tegels gemakkelijk optillen en verplaatsen met tegelzuignap. In het PontMeyer assortiment vind u ook tegelzetgereedschap om uw kit te verwijderen. Hiervoor zijn voegensnijders verkrijgbaar.

Tegelzetgereedschap koopt u gemakkelijk en snel via de webshop of in één van de vestigingen van PontMeyer.