text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten
Kleuromschrijving
Modelcode
Toon meer Toon minder
Filter 204 resultaten

Tuinmachines

Bent u op zoek naar apparaten om uw tuin goed mee onder handen te nemen of te onderhouden? Bij ons vindt u diverse tuinmachines van het merk DeWALT.

204 producten gevonden

Tuinmachines

Bent u op zoek naar apparaten om uw tuin goed mee onder handen te nemen of te onderhouden? Dan bent u bij PontMeyer aan het juiste adres. Bij ons vindt u diverse tuinmachines van het merk DeWALT. Denk aan kettingzagen, grastrimmers, elektrische bosmaaiers, blazers en heggenscharen. Welk product u ook zoekt, u vindt het bij PontMeyer. Bekijk dan ook de rest van ons elektrisch gereedschap.

Wilt u uw tuin helemaal compleet maken? Neem ook een kijkje in ons assortiment aan schuttingen, terras productensierbestrating en tuinhuisjes. Liever zelf aan de slag met het bouwen van tuinmeubelen of bekleden van uw gevel? Dan kunt u ons tuinhout en steigerhout vast goed gebruiken.   

Tuinmachine kopen

Heeft u een goede tuinmachine op het oog? Koop deze dan eenvoudig online of kom langs in de dichtstbijzijnde PontMeyer vestiging en koop het apparaat daar. Wilt u de tuinmachine graag online kopen, maar kunt u de prijzen in onze webshop niet inzien? Maak dan binnen twee eenvoudige stappen een account bij ons aan. Daarna kunt u de prijzen van ons gehele assortiment inzien en plaatst u gemakkelijk uw bestellen. Hulp nodig of heeft u verdere vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder, zodat u zo snel mogelijk aan de slag kunt met uw tuinklus.

Elektrische kettingzaag

Staat uw planning de komende tijd veel in het teken van het zagen van hout? Dan kunt u goed een nieuwe elektrische kettingzaag gebruiken. Met deze tuinmachine kunt u grove zaagklussen aanpakken, waardoor het een onmisbaar product is bij het opknappen en bijhouden van uw tuin. Onze DeWALT accu kettingzagen zijn draagbaar en hebben een bladlengte van 550mm. De apparaten hebben een hoog aantal zaagsneden per acculading en leveren écht topprestaties.

Bosmaaier

Bent u op zoek naar een goede grastrimmer/bosmaaier? Bekijk dan eens de elektrische bosmaaiers van DeWALT. Deze tuinmachines zijn gemakkelijk van grastrimmer naar bosmaaier aan te passen en andersom. De bosmaaiers hebben een lange werktijd per acculading, veel vermogen en een lange levensduur. Wanneer u vaak maait, is dit dus een hele goede investering!

Accu heggenschaar

Heeft u een heg in uw (achter)tuin staan? Dan is een accu heggenschaar voor u een onmisbare tuinmachine. Met de heggenschaar van PontMeyer gaat u professioneel te werk tijdens het snoeien van de heg. Met de geharde, lasergesneden zaagbladen zaagt u moeiteloos en scherp door uw heg heen. De accu heggenschaar van DeWALT wordt geleverd mét lader, zodat u nooit met een lege accu komt te zitten.