text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

Compressoren

10 producten gevonden

Compressor

Een compressor is een apparaat dat wordt gebruikt om lucht te comprimeren. Hiervoor zuigt een compressor lucht op uit de omgeving. Bent u op zoek naar een compressor? Afhankelijk van het aanzuigvermogen, de tankinhoud en de druk die wordt gecreëerd, weet u of een compressor geschikt is voor uw toepassing. De meeste compressoren zijn geschikt voor diverse toepassingen, zoals het schoonblazen van werkplaatsen met een blaaspistool of het opblazen van autobanden. Ook kunnen de meeste compressoren gebruikt worden als pneumatisch gereedschap. Bij ons in het assortiment vindt u compressoren van het merk DeWALT. Bekijk ook eens ons aanbod aan tackers en luchtdruk toebehoren.

Mini compressor

Wilt u gebruik maken van een compressor, maar bent u op zoek naar een kleine variant? Dan bent u bij Pontmeyer aan het juiste adres. Bij ons in het assortiment vindt u een kleine compressor. Deze draagbare compressor heeft hoge kracht in verhouding tot het gewicht. Deze kleine compressor is speciaal ontworpen voor kleine en middelgrote tools. De kleine compressor biedt probleemloos luchttoevoer voor minder zware toepassingen.

Stille compressor

Bij Pontmeyer vindt u ook stille compressoren in het assortiment. Een stille compressor is speciaal ontworpen, waardoor dit apparaat zo min mogelijk geluid maakt. Een stille compressor wordt veelal gebruikt voor het oppompen van banden, het tacken van spijkers of nieten en voor het spuiten van verf.

Compressor kopen bij Pontmeyer

Wilt u een compressor kopen? Maak dan in twee simpele stappen een account bij ons aan. Hierna heeft u de mogelijkheid om onze prijzen in te zien en uw bestelling compressoren te plaatsen. Koopt u uw compressor liever in de winkel? Kom dan langs bij een van onze vestigingen bij u in de buurt. De meeste vestigingen hebben een handige drive-in, waar u uw nieuwe compressor gemakkelijk kunt inladen in uw auto of bus. Wilt u meer weten over ons assortiment aan compressoren of heeft u behoefte aan advies? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder.