text.skipToContent text.skipToNavigation

Multitoolmachines

8 producten gevonden
Product
Supercut
Watt
450w
De krachtige machine met oscillerende beweging en snelspansysteem voor verbouwen en renoveren. Hoogste kwaliteit en stabiliteit door het gebruik van kogel-/ naaldlagers alsmede een voor continugebruik en voor hoge belasting ontworpen motor en drijfwerk.

€ xx,xx

€ xx,xx

Product
Multimaster
Watt
350w
Bij deze Fein Multimaster vindt u een groot scala aan schuurvellen. Hierdoor is het mogelijk om bijvoorbeeld licht op te schuren voor een nieuwe verfbeurt, maar ook het compleet verwijderen van een laklaag is mogelijk. Ook wordt deze geleverd met Long-Life bladen voor onder andere invalzagen. Tot slot wordt er ook een segmentzaagblad bij geleverd voor het uitslijpen van voegen.

€ xx,xx

€ xx,xx

Product
Multitalent
Watt
250w
Eenmaal aan de multitool en u wil niet meer anders. Een uitsparing uitzagen met de diepteaanslag of de traptreden opschuren, het kan allemaal met dit apparaat. Dit is overigens gelijk mogelijk omdat het schuur en zaagblad worden meegeleverd in de complete koffer.

€ xx,xx

€ xx,xx

Watt
350w
Volt
230v

De Fein top deal multimaster FMM 350 QSL heeft 350W vermogen. Anti-vibratie: -70% trillingen / -50% geluid.

€ xx,xx

€ xx,xx

Volt
18v
Dewalt borstelloze motor met een tot 57% langere werktijd, Hoogvermogen 250 Watt motor met elektronische toerentalregeling, Optimale bediening door ergonomisch design en antislip softgrip-zone

€ xx,xx

€ xx,xx

Accucapaciteit
3ah
Volt
18v

1x Fein accu Multimaster afmm18qsl
2x E-Cut zaagblad 35x50mm Long-Life 
2x E-Cut zaagblad 35x55mm  Curved-Standard
1x E-Cut zaagblad 65x50mm Long-Life
1x MultiMes

Komt met lader en accu in koffer.

€ xx,xx

€ xx,xx