text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten

Multitoolmachines

Wilt u kunnen schuren, snijden, polijsten, frezen, zagen, graveren en boren met één machine? Koop dan een handige multitool. Bij PontMeyer vindt u een ruim assortiment aan multitools van de merken Festool, Makita, DeWALT en Fein.

28 producten gevonden

Multitool

Wilt u kunnen schuren, snijden, polijsten, frezen, zagen, graveren en boren met één machine? Koop dan een handige multitool. Zoals de naam al zegt is dit een machine, waarmee u moeiteloos al deze verschillende klussen oppakt. Dat scheelt ruimte in uw bus, maar ook in de portemonnee! Bij PontMeyer vindt u een ruim assortiment aan multitools van merken als DeWALT en Fein. Wilt u weten welke multitool u het beste kunt kopen? Lees dan verder. Bekijk ook eens ons aanbod aan boor- en schroefmachines, zaagmachines, schaafmachines, slijpmachines, freesmachines, tuinmachines en schuurmachines.

Multitool kopen

Heeft u een multitool op het oog die u graag wilt kopen? Bestel deze machine dan eenvoudig online of breng een bezoek aan de dichtstbijzijnde PontMeyer vestiging. Kunt u de prijzen van onze multitools niet inzien in de webshop? Maak dan in twee eenvoudige stappen een account bij ons aan. Daarna kunt u uw persoonlijke prijzen inzien en plaatst u uw bestelling. Heeft u vragen? Neem dan contact op met de klantenservice. Onze medewerkers helpen u graag verder, zodat u zo snel mogelijk aan de slag kunt met uw klus.

Fein multitool

Bent u op zoek naar een multitool van Fein? Dan zit u goed bij PontMeyer. Bij ons vindt u verschillende multitools van dit merk in de webshop. De Fein supercut multitool is een krachtige, draadloze machine van de hoogste kwaliteit. Dit apparaat is ontworpen voor langdurig schuren, zagen, slijpen en schrapen. Deze multitool heeft een hoge bewerkingssnelheid en kan lang worden belast, waardoor het apparaat zich goed leent voor professioneel gebruik. Met de Fein multimaster klaart u iedere klus: van het licht opschuren voorafgaand aan een verfbeurt tot het uitzagen van een uitsparen en het compleet verwijderen van een laklaag. Deze machine heeft een hoog vermogen en wordt geleverd met een groot aantal accessoires. Zo kunt u direct beginnen aan uw klus! De Fein multitalent is licht van gewicht en comfortabel in gebruik. Dit komt mede door de trillingsontkoppeling, die zorgt voor een reductie van trillingen en lawaai. Het snelspansysteem zorgt ervoor dat u snel en gemakkelijk kunt wisselen van accessoires, zonder gebruik te hoeven maken van een sleutel.

DeWALT multitool

Kiest u liever voor een multitool van het merk DeWALT? Ook dan heeft u de keuze uit meerdere opties. Welke DeWALT multitool u ook kiest, u bent altijd verzekerd van een tool met meerdere accessoires, zoals houtzaagbladen, een schuurzool, schuurpapier, een stofafzuigadapter, een dieptestop of een schraper. Gaat u de multitool vaak gebruiken? Dan is het meer dan belangrijk dat dit apparaat comfortabel en langdurig te gebruiken is. Kies in dat geval voor een DeWALT multitool met een ergonomisch design en antislipzone! Werkt u veel in donkere ruimtes met uw multitool? Kies dan voor een apparaat met een handige, heldere LED-lamp. Zo heeft u perfect zicht op uw werk wanneer u de tool gebruikt.

Multitool aanbieding

Bent u op zoek naar de beste multitool aanbiedingen? Neem dan een kijkje in onze acties of schrijf u in voor de nieuwsbrief. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van de beste multitool aanbiedingen.