text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten
​​​​​​​

Houten binnendeurkozijnen

7 producten gevonden

Houten binnendeurkozijnen

Houten binnendeurkozijnen creëren sfeer in iedere woning. Bij PontMeyer vind je een breed assortiment aan houten binnendeurkozijnen die worden geleverd als een bouwpakket. Dit wordt ook wel stelkozijn of nastelkozijn genoemd. Het pakket bestaat uit een stijlenset en een bovendorpel. De stijlen zijn voorzien van een pen-en-gat verbinding en de bovendorpel is voorzien van voorgeboorde gaten om de juiste breedte van het kozijn te bepalen. Het opdek binnendeurkozijn is eenvoudig in te korten tot de gewenste maat, zowel in de hoogte als in de breedte.

Bij PontMeyer bieden we zowel grenen als hardhouten binnendeurkozijnen aan voor stompe deuren en opdekdeuren. Een stompe deur valt in zijn geheel in het kozijn en wordt afgehangen aan scharnieren. Een opdekdeur valt, daarentegen, gedeeltelijk op het kozijn en wordt afgehangen met speciale paumelle scharnieren.

Hardhouten binnendeurkozijnen

Onze hardhouten binnendeurkozijnen zijn gemakkelijk aan te passen en indien nodig kunnen we deze voor je op maat zagen in onze zagerij. De deuren zijn als set in folie verpakt, zodat ze niet beschadigd raken tijdens het vervoer. Dit zijn ook stelkozijnen. Toch op zoek naar een kant-en-klare deur oplossing? Kies dan voor een deur met kozijn of bekijk ons volledige assortiment aan binnendeuren.

Houten binnendeurkozijnen kopen bij PontMeyer

Benieuwd naar de prijzen van de houten binnendeurkozijnen? Log dan in of maak in twee gemakkelijke stappen een account bij ons aan. Vervolgens kun je de prijzen in onze webshop inzien en de juiste houten binnendeurkozijnen bestellen. Schrijf je daarnaast in voor onze nieuwsbrief en wordt wekelijks op de hoogte gesteld van al onze lopende acties.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 voor je bereikbaar. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze vestigingen.