text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten
Oppervlakte afwerking
Maatvoering
Breedte (mm)
Samenstelling
Lengte (mm)
Materiaalsoort
Milieucertificaat
Kleur
Dikte (mm)
Uitvoering
Product
Productgroep
Filter 4 resultaten

Houten binnendeurkozijnen

4 producten gevonden

Wilt u een deur plaatsen in een bestaande muur of in een tussenmuur? Kies dan voor de houten binnendeurkozijnen van PontMeyer lees hieronder meer voor het maken van de juiste keuze.

Heb ik een stompe of opdek kozijn nodig?

Onze houten kozijnen zijn gemaakt van hardhout, deze zijn zeer stevig wat ze geschikt maakt voor het inhangen van zware deuren. De houten binnendeurkozijnen zijn zowel voor stompe als opdekdeuren beschikbaar. Het verschil tussen een opdekdeur en een stompe deur is dat een stompe deur geheel in het kozijn valt en wordt afgehangen aan scharnieren. Een opdekdeur valt gedeeltelijk op het kozijn en wordt afgehangen met speciale paumelle scharnieren.

Eenvoudig in te korten

Het binnendeurkozijn wordt geleverd als een bouwpakket. Het pakket bestaat uit een stijlenset en een bovendorpel. De stijlen zijn voorzien van een pen-en-gat verbinding, de bovendorpel is voorzien van voorgeboorde gaten om de juiste breedte van het kozijn te bepalen. Het opdek binnendeurkozijn is eenvoudig in te korten tot de gewenste maat, zowel in de hoogte als breedte.

Montage

Voor de montage dient het kozijn op de juiste maat te zijn aangepast. Bij de verpakking is een montagehandleiding ingesloten waarin nauwkeurig beschreven staat hoe het kozijn in elkaar gezet kan worden. Voor een stevige constructie kunt u de verbindingen lijmen met houtlijm of vast schroeven. De kozijnen kunnen eenvoudig afgewerkt worden door deze te schuren.

Afwerking

De voorgeboorde schroefgaten kunt u afwerken door deze dicht te plamuren. Gebruik een plamuurmes om het plamuurmiddel aan te brengen en te verdelen. Na droging van het plamuurmiddel kan het kozijn ontvet worden en licht opgeschuurd. Voor een optimale bescherming en afwerking kan het kozijn worden afgelakt. Zorg ervoor dat het kozijn rondom goed afgeplakt is om de wand niet te beschadigen.

Deur met kozijn

Kiest u liever voor gemak? Kies dan voor de kant-en-klare oplossing en kies voor een deur met kozijn. Deur met kozijn combinaties kunnen eenvoudig worden gemonteerd waardoor u veel tijd bespaart.

Houten binnendeurkozijnen koopt u gemakkelijk en snel via de webshop of in één van de vestigingen van PontMeyer.

Hardhouten binnendeurkozijnen

Bij PontMeyer vindt u een ruim assortiment aan hardhouten binnendeurkozijnen. Onze hardhouten binnendeurkozijnen zijn gemakkelijk zelf op maat te zagen. Ze zijn als set in folie verpakt, zodat ze niet beschadigd raken tijdens de reis. Bent u op zoek naar een stompe hardhouten binnendeurkozijn? Of gaat uw voorkeur uit naar een opdekdeur, omdat deze minder vocht doorlaat en makkelijk te plaatsten is? Wij bij Pontmeyer adviseren u graag bij het kopen van hardhouten binnendeurkozijnen. Bekijk ook eens onze andere houten binnendeurkozijnen.

Heeft u al een vrijblijvend account bij ons? In dat geval heeft u de mogelijkheid om de prijzen van onze hardhouten binnendeurkozijnen in te zien. Heeft u nog geen account? Met twee simpele stappen maakt u een account aan, zodat ook u de prijzen kunt bekijken.