text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

Voordeuren

Een voordeur is de toegang tot de woning. Velen zien hem als het visitekaartje. Hij moet daarom goed aansluiten op de uitstraling van het huis.

 

13 producten gevonden

Alle voordeuren van PontMeyer zijn van het merk Weekamp. Dit zijn hardhouten deuren van uitstekende kwaliteit en FSC® gecertificeerd. Je kunt ze voorzien van diverse glassoorten, waaronder veiligheidsglas. Dit glas is inbraakwerend en letselschade veilig.

Als je een voordeur bij PontMeyer koopt, let dan op dat al onze deuren worden geleverd zonder glas, beslag, slot, scharnieren en brievenbus. Deze kun je apart bestellen.

Let daarnaast goed op de draairichting. Dat doe je door aan de kant van de deur te staan waar deze naartoe open draait. In de meeste gevallen sta je dan in het huis, omdat nagenoeg alle voordeuren naar binnen open gaan. Zitten de scharnieren aan de linkerkant? Dan heb je een linksdraaiende voordeur. Zitten ze aan de rechterkant, dan heb je een rechtsdraaiende deur.

Voordeuren kopen bij PontMeyer

Ben je overtuigd en wil je een voordeur kopen? Log in of maak eenvoudig in twee stappen een account bij ons aan. Daarna kun je jouw persoonlijke prijzen inzien en plaats je gemakkelijk en snel je bestelling. Wij hebben de meeste voordeuren voor je op voorraad. Wil je op de hoogte blijven van al onze acties en aanbiedingen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 bereikbaar. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze vestigingen.