text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

Isolatieglas

7 producten gevonden

Isolatieglas

Wilt u een ruitje van uw deur vervangen voor isolatieglas? Bij PontMeyer hebben we voor uw achterdeur bijpassend isolatieglas. PontMeyer heeft één type isolatieglas, genaamd HR++ isolatieglas. HR++ isolatieglas is dubbel glas gevuld met edelgas. Het isolatieglas is voorzien van een warmte reflecterende metaalcoating die zonlicht doorlaat, maar warmte in een ruimte terugkaatst. HR++ heeft een uitstekende isolatiewaarde en zorgt voor meer comfort en een lagere energierekening.

De voordelen van HR++ isolatieglas

Isolatieglas heeft vele voordelen. Eén daarvan is de lagere energierekening. Dit komt doordat er minder warmte verloren gaat via het isolatieglas. Het edelgas tussen het glas is hier verantwoordelijk voor. Het verlies van de warmte hoeft niet meer gecompenseerd te worden door de CV ketel. Hiermee kunt u op jaarbasis wel enkele honderden euro’s besparen met behulp van HR++ isolatieglas. Verder is het een stuk prettiger wonen. De temperatuur blijft een stuk constanter. Bij het raam is het niet meer koud en ook de warmte wordt gereflecteerd. Dit is voornamelijk voordelig in de zonnige maanden.

Isolatieglas kopen bij PontMeyer

Bent u overtuigd en wilt u isolatieglas kopen bij PontMeyer? Kijk eens rond in ons ruime assortiment aan HR++ isolatieglas. Maak dan eenvoudig in twee stappen een account bij ons aan. Daarna kunt u uw persoonlijke prijzen inzien en plaatst u gemakkelijk en snel uw bestelling. Wij hebben het meeste isolatieglas voor u op voorraad. Heeft u vragen over ons assortiment of heeft u een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 voor u bereikbaar. Uiteraard bent u ook van harte welkom in één van onze vestigingen.