text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

Achterdeuren

9 producten gevonden

Achterdeuren

De achterdeur is een belangrijk onderdeel van uw woning. Het is de doorgang naar de tuin of balkon en er zijn veel verschillende soorten en maten achterdeuren. Zo heeft PontMeyer achterdeuren met glas en hardhouten achterdeuren. Daarbij kunt u ook nog eens enorm variëren met het deurbeslag. Let op: de meeste achterdeuren zijn stompe deuren, onbewerkt of alleen in de grondverf gezet.

Achterdeur met glas

Wilt u binnen extra licht creëren? Kies dan voor een achterdeur met glas. Een achterdeur met glas zorgt ervoor dat u het gevoel van buiten naar binnen haalt en met elkaar in verbinding komt te staan. Bij PontMeyer in het assortiment vindt u namelijk verschillende soorten achterdeuren met glas. Zo hebben we achterdeuren met een kleine ruitje of juist meerdere grote ruiten. Het assortiment is enorm divers. Zo weet u zeker dat er een achterdeur met glas tussen zit die aansluit bij uw wensen.

Hardhouten achterdeur

In het assortiment van PontMeyer vindt u verschillende hardhouten achterdeuren. Alle deuren zijn gemaakt van massief hardhout. De hardhouten achterdeur heeft een klassieke uitstraling en kan goed gecombineerd worden met verschillende stijlen. Daarbij kunt u zelf de kleur bepalen. Ook kunt u uw hardhouten achterdeur eenvoudig schilderen en als u dat op de juiste wijze doet verlengt u daarmee de levensduur.

Voor meer informatie over het schilderen van uw achterdeur raden wij u aan contact op te nemen met onze klantenservice of advies te vragen in een van onze vestigingen.

KOMO en FSC gecertificeerde achterdeuren

Voor het produceren en samenstellen van de achterdeuren zijn KOMO gecertificeerde bouwmaterialen gebruikt. Dit keurmerk staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de lijmen die gebruikt zijn. Het hout is FSC gecertificeerd. Dit betekent dat het hout duurzaam geproduceerd is. Voor het glas kan het zogenaamde veiligheidsglas worden gebruikt. Dit is glas wat vijf keer sterker is dan normaal glas en daardoor extra veiligheid met zich meebrengt. Daarnaast gaat dit glas uiteraard langer mee doordat de kans dat het stuk gaat aanzienlijk kleiner is.

Achterdeuren kopen bij PontMeyer

Bent u overtuigd en wilt u achterdeuren kopen bij PontMeyer? Kijk eens rond in ons ruime assortiment aan achterdeuren, maar neem vooral ook een kijkje bij de bijbehorende accessoires. Zo heeft PontMeyer verschillende soorten deurbeslag voor uw achterdeur. Maak vervolgens eenvoudig in twee stappen een account bij ons aan. Daarna kunt u uw persoonlijke prijzen inzien en plaatst u gemakkelijk en snel uw bestelling. Wij hebben het meeste achterdeuren voor u op voorraad. Heeft u vragen over ons assortiment of heeft u een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 voor u bereikbaar. Uiteraard bent u ook van harte welkom in één van onze vestigingen.