text.skipToContent text.skipToNavigation
LET OP: Vóór 13:00 besteld, is de volgende dag afhalen! Voor meer informatie over de maatregelen klik hier!

Achterdeuren

32 producten gevonden

Bij PontMeyer bent u aan het juiste adres voor achterdeuren. We hebben zeer veel mogelijkheden en daarnaast zijn de deuren compleet te maken met glassets en deurbeslag. De achterdeuren zijn gegrond of voorbehandeld te verkrijgen. De houtsoorten die we gebruiken zijn Merbau en Hardwood. Beiden houtsoorten zijn van uitstekende kwaliteit. Ook in de maatvoeringen is voldoende keuze. Op deze pagina heeft u de mogelijkheid om op deze afmeting te filteren om zo ons assortiment te zien in de door u gewenste maat.

Veiligheid en achterdeuren

Al onze deuren zijn te verkrijgen met deurbeslag met het door u gewenste keurmerk. Denk hierbij aan het SKG keurmerk en het PKVW het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Dit veiligheidsbeslag is aanwezig in ons assortiment en is uiteraard ook los te verkijgen, maar u kunt ook uw gewenste deur ermee volledig maken. Een belangrijk artikel is de zogenaamde meerpuntssluiting. Dit beslag is met 1 sleutel te gebruiken, maar zorgt ervoor dat uw deur op meerdere punten afsluit. Meestal zijn dit er drie.

KOMO keurmerk en achterdeuren

Voor het samenstellen en produceren van de deuren zijn bouwmaterialen gebruikt met het KOMO keurmerk. Dit keurmerk is in de bouwwereld bekend en zegt iets over de kwaliteit van bouwmaterialen die gebruikt zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de lijmen die gebruikt zijn. Voor het hout is het FSC keurmerk van toepassing. Dit betekent dat bij het produceren van de deuren Duurzaam hout is gebruikt. Voor het glas kan het zogenaamde veiligheidsglas worden gebruikt. Dit is glas wat vijf keer sterker is dan normaal glas en daardoor extra veiligheid met zich meebrengt. Daarnaast gaat dit glas uiteraard langer mee doordat de kans dat het stuk gaat aanzienlijk kleiner is.

Achterdeuren kopen bij PontMeyer

Bij PontMeyer vindt u een ruim assortiment aan achterdeuren. Ook vindt u alle overige benodigdheden die van toepassing zouden kunnen zijn. Denk aan deurbeslag, maar ook vindt u bij ons diverse soorten lakken en ook lijmen. Zodoende heeft u de mogelijkheid om uw achterdeur helemaal naar wens samen te stellen. U kunt uw gewenste deur en de overige benodigdheden bij ons online bestellen. Wanneer de door u gewenste artikelen op voorraad zijn kunnen we de volgende dag al leveren als u voor 13.00 uur besteld. Naast bezorgen kunt u er natuurlijk ook voor kiezen om uw artikelen af te halen in één van onze vestigingen. Deze vestigingen hebben de unieke drive inn concept. Dat betekent dat u met uw bus naar binnen kunt rijden en de door u gewenste artikelen droog kunt inladen. Op onze vestigingen pagina ziet u welke vestigingen we hebben door heel het land heen. Als u aanvullende vragen heeft dan kunt u altijd even contact opnemen met onze klantenservice. Zij zijn tussen 07.00 uur en 19.00 uur bereikbaar.