text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

Binnendeurkozijn stomp

Binnendeurkozijn stomp

Een stompe binnendeurkozijn is een kozijn dat onderdeel is van het vormen van een binnenwand en dient voor het afhangen van stompe binnendeuren. Een stompe deur is een deur die volledig in het kozijn valt. Er is in dit geval geen sprake van een opdekrand. Beide hebben geen voordeel, maar is een kwestie van smaak. Een stomp binnendeurkozijn is bij PontMeyer verkrijgbaar in twee maten:

  • 56x90x2315
  • 56x115x2315

Beide maten stompe binnendeurkozijnen zijn gemaakt van hardhout en zijn FSC gecertificeerd. De stijlen zijn voorzien van een pen en gat verbinding en de bovendorpel is voorzien van voorgestoken gaten voor de standaard deurbreedtes. Het stompe binnendeurkozijn is zowel als inmetselkozijn en doorsnee kozijn in de droge afbouw te gebruiken.

Binnendeurkozijn stomp kopen bij PontMeyer

Bent u overtuigd en wilt u een binnendeurkozijn stomp kopen bij PontMeyer? Kijk eens rond in ons ruime assortiment aan stompe binnendeurkozijnen. Maak eenvoudig in twee stappen een account bij ons aan. Daarna kunt u uw persoonlijke prijzen inzien en plaatst u gemakkelijk en snel uw bestelling. Wij hebben de meeste binnendeurkozijnen voor u op voorraad. Heeft u vragen over ons assortiment of heeft u een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 voor u bereikbaar. Uiteraard bent u ook van harte welkom in één van onze vestigingen.