text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

Weekamp

19 producten gevonden

Weekamp heeft voor elk huis de perfecte binnendeur. Bij PontMeyer kun je verschillende stijldeuren kiezen, elk met een eigen stijl en uitstraling.

Weekamp binnendeuren

De binnendeuren van Weekamp staan voor kwaliteit en duurzaamheid. Ze zijn gemaakt van hout dat is voorzien van het FSC®-keurmerk. De deuren zijn zwart en hebben een industriële look. De deuren zijn voorzien van glas. Hierin heb je de keuze tussen blank glas, mat glas, brons glas of zwart glas. Het glas zit strak in de deur en is onzichtbaar zonder glaslatten. Voor het aantal glazen kun je kiezen tussen drie en vier glazen. Daarnaast kun je kiezen tussen opdekdeuren of stompe deuren.

Naast binnendeuren vind je bij PontMeyer ook Weekamp buitendeuren.

Weekamp deuren kopen bij PontMeyer

Ben je overtuigd en wil je deuren van Weekamp kopen bij PontMeyer? Maak dan eenvoudig in twee stappen een account bij ons aan of log in. Daarna kun je jouw persoonlijke prijzen inzien en plaats je gemakkelijk en snel je bestelling. Wij hebben de meeste producten op voorraad. Hierdoor leveren we je bestelling in de meeste gevallen binnen 1 tot 2 werkdagen op het gewenste adres of de gewenste bouwlocatie. Uiteraard kun je Weekamp deuren ook bij ons ophalen. Dan helpen wij je met het inladen.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 bereikbaar. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze vestigingen. Wil je op de hoogte blijven van al onze aanbiedingen? Bekijk dan onze actiepagina of meld je aan voor onze nieuwsbrief.