text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

Svedex

72 producten gevonden

Svedex deuren zijn afgelakt of gegrond. Deze deuren passen in nagenoeg elk interieur en staan voor uitmuntende kwaliteit. Bij PontMeyer kun je kiezen tussen Svedex boarddeuren of Svedex afgelakte binnendeuren, elk met een eigen stijl en uitstraling.

Svedex binnendeuren

De binnendeuren van Svedex zijn wit gegrond of afgelakt en bevatten geen glaswerk. Hierdoor worden ze vooral gebruikt voor slaapkamers, badkamers en toiletten.

Alle deuren van Svedex zijn gemaakt van hout met het FSC®-keurmerk. Dit betekent dat het hout uit verantwoord beheerde bossen komt. PontMeyer heeft twee soorten boarddeuren van Svedex: met honingraatvulling of massieve vulling.

Svedex deuren kopen bij PontMeyer

Ben je overtuigd en wil je deuren van Svedex kopen bij PontMeyer? Maak dan eenvoudig in twee stappen een account bij ons aan of log in. Daarna kun je jouw persoonlijke prijzen inzien en plaats je gemakkelijk en snel je bestelling. Wij hebben de meeste producten op voorraad. Hierdoor leveren we je bestelling in de meeste gevallen binnen 1 tot 2 werkdagen op het gewenste adres of de gewenste bouwlocatie. Uiteraard kun je Svedex deuren ook bij ons ophalen. Dan helpen wij je met het inladen.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 bereikbaar. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze vestigingen. Wil je op de hoogte blijven van al onze aanbiedingen? Bekijk dan onze actiepagina of meld je aan voor onze nieuwsbrief.