text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

Skantrae SlimSeries Ultra

De nieuwe lijn SlimSeries Ultra is een uitbreiding op de SlimSeries binnendeuren van Skantrae. Deze binnendeuren zijn geschikt voor draai- en schuiftoepassingen en hebben een ultra smalle stijl en dorpel van 30 mm.

48 producten gevonden

De SlimSeries Ultra deuren zijn in een witte of zwarte grondlak beschikbaar. Voor type glas kun je kiezen uit blank glas, nevelglas of rookglas. De deuren hebben een industriële look. Skantrae SlimSeries Ultra deuren zijn te gebruiken als schuifdeuren en als taatsdeuren. Taatsdeuren hebben een scharnierpunt dat aan de boven- en onderzijde wordt gemonteerd. Op zoek naar minder smalle deuren of een draaideur? Kijk dan even naar de Skantrae SlimSeries One.

Specificaties SlimSeries Ultra

De Skantrae SlimSeries Ultra hebben dezelfde specificaties als de overige deuren uit de SlimSeries, met de volgende verschillen: Stijlbreedte: 30 mm Dorpelhoogtes: 80 mm Uitsluitend in maatwerk leverbaar Let op: de ultra smalle stijlen van deze nieuwe deuren vragen om speciale hang- en sluitwerkpakketten. Deze vind je bij deurbeslag SlimSeries.

Skantrae SlimSeries Ultra kopen bij PontMeyer

Ben je overtuigd en wil je Skantrae SlimSeries kopen bij PontMeyer? Maak dan eenvoudig in twee stappen een account bij ons aan of log in. Daarna kun je jouw persoonlijke prijzen inzien en plaats je gemakkelijk en snel je bestelling.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 bereikbaar. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze vestigingen. Wil je op de hoogte blijven van al onze aanbiedingen? Bekijk dan onze actiepagina of meld je aan voor onze nieuwsbrief.