text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten
Kleuromschrijving
Product
Toon meer Toon minder
Steekmaat
Draairichting
Doornmaat
Verpakkingsinhoud
Productgroep
Filter 7 resultaten

Dag- en nachtslot

7 producten gevonden

Wanneer u opzoek bent naar een dag- en nachtslot, bent u bij Pontmeyer aan het juiste adres. Dag- en nachtsloten voor op binnendeuren zijn insteeksloten met een dag-en een nachtschoot. De dagschoot bedient u overdag met een deurkruk, ‘s nachts is de deur eventueel op slot te draaien met een nachtschoot. Deze deursloten zijn bedoeld om binnendeuren mee af te sluiten. De dag-en nachtsloten zijn goed toepasbaar op slaapkamerdeuren. Bent u benieuwd welke verschillende varianten dag-en nachtsloten wij in ons assortiment hebben? Kijk dan gerust rond in onze webshop. Bekijk ook eens de rest van ons assortiment aan deurbeslag.

Benieuwd naar de prijzen van onze dag- en nachtsloten? Maak dan in twee eenvoudige stappen een account bij ons aan. Daarna kunt u alle prijzen inzien en uw bestelling plaatsen.

Dag-en nachtslot en PontMeyer

Wij hebben de meeste producten voor u op voorraad. Hierdoor zijn wij in de meeste gevallen in staat om uw gewenste producten binnen 1 tot 2 dagen op het gewenste adres of de gewenste bouwlocatie te leveren. Heeft u vragen over dag-en nachtsloten? Of heeft u een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 voor u bereikbaar. Uiteraard bent u ook van harte welkom in één van onze vestigingen.