text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten
Hoogte (mm)
Breedte (mm)
Uitvoering
Draairichting
Kleurgroep
Modelcode
Merk
Serie
Productgroep
Filter 7 resultaten

Brandwerende deuren

7 producten gevonden

Brandwerende deuren

Brandwerende deuren, oftewel brandvertragende deuren bieden u en uw huis bescherming wanneer er brand is. De toegevoegde waarde van een brandwerende deur spreekt dan ook voor zich. Brandwerende deuren zorgen ervoor dat dat de brand niet overslaat naar andere ruimtes. Dit wordt ook wel brandcompartimenten genoemd. In veel gevallen bent u verplicht om gebruik te maken van brandwerende deuren. Dit geldt wanneer dit meegenomen is in het bouwbesluit.

Brandvertragende deuren als onderdeel van het bouwbesluit

Het Bouwbesluit bestaat uit voorschriften omtrent het bouwen, verbouwen en slopen van gebouwen, over de toestand en het gebruik van bestaande gebouwen, open erven en terreinen en over de veiligheid tijdens het bouwen en slopen. Uiteraard maken regels die zien op de brandveiligheid van gebouwen onderdeel uit van het Bouwbesluit. Brandwerende deuren spelen hierin een belangrijke rol. Deur dienen brandwerend te zijn tot een geëist aantal minuten. Meestal is dit 30 of 60 minuten.

Brandwerende deuren van Svedex

Bij Pontmeyer in het assortiment vindt u brandwerende deuren van Svedex. De brandwerende deuren van Svedex worden getest en verkrijgen een certificaat als deze 30 minuten of langer de brand vertragen. U vindt bij ons brandwerende deuren die 30 minuten brandvertragend zijn.

De brandwerende deuren van Svedex zijn stompe, voorbewerkte boarddeuren. De deuren zijn voorzien van een grondverflaag (op waterbasis) en kunnen in elk gewenste kleur worden afgelakt. In het hiervoor genoemde testrapport staan de technische specificaties van de brandwerende deur.

Brandwerende deuren kopen bij PontMeyer

Bent u overtuigd en wilt u brandwerende deuren kopen bij PontMeyer? Kijk eens rond in ons ruime assortiment aan brandwerende deuren. Maak eenvoudig in twee stappen een account bij ons aan. Daarna kunt u uw persoonlijke prijzen inzien en plaatst u gemakkelijk en snel uw bestelling. Wij hebben de meeste brandvertragende deuren voor u op voorraad. Heeft u vragen over ons assortiment of heeft u een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 voor u bereikbaar. Uiteraard bent u ook van harte welkom in één van onze vestigingen.