text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten
Uitvoering
Merk
Breedte (mm)
Hoogte (mm)
Draairichting
Filter 1 resultaten

Brandwerende deuren

Brandwerende deuren, oftewel brandvertragende deuren, bieden een huis of gebouw en de personen erin bescherming tegen brand. Deze deuren zorgen ervoor dat de brand niet overslaat naar andere ruimtes.

Brandwerende deuren van PontMeyer

Bij PontMeyer in het assortiment vind je gecertificeerde, brandwerende deuren van Svedex. Alle deuren worden getest en verkrijgen dit certificaat als ze 30 minuten of langer brand vertragen.

De brandwerende deuren van Svedex zijn stompe, voorbewerkte boarddeuren. De deuren zijn voorzien van een grondverflaag (op waterbasis) en kunnen in elk gewenste kleur worden afgelakt.

Brandvertragende deuren als onderdeel van het bouwbesluit

In sommige gevallen ben je verplicht om gebruik te maken van brandwerende deuren, bijvoorbeeld op grond van het Bouwbesluit Dit besluit bestaat uit voorschriften omtrent het bouwen, verbouwen en slopen van gebouwen, over de toestand en het gebruik van bestaande gebouwen, open erven en terreinen en over de veiligheid tijdens het bouwen en slopen. Uiteraard maken regels die zien op de brandveiligheid van gebouwen onderdeel uit van het Bouwbesluit. Brandwerende deuren spelen hier een belangrijke rol. De deuren dienen brandwerend te zijn tot een geëist aantal minuten, meestal 30 of 60 minuten.

Brandwerende deuren kopen bij PontMeyer

Ben je overtuigd en wil je brandwerende deuren kopen bij PontMeyer? Log dan in of maak in twee eenvoudige stappen een account aan. Vervolgens kun je jouw persoonlijke prijzen inzien en de juiste deuren bestellen. Wil je brandwerende deuren in de aanbieding kopen? Bekijk dan onze acties. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws van PontMeyer? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of lees onze Bouwkrant.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 voor je bereikbaar. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze vestigingen.