text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten

VERANTWOORD BOSBEHEER

Beter voor de toekomst

  

 

VERANTWOORD ONDERNEMEN

Beter voor de toekomst

PontMeyer behaalt Aspirant-status op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) 


Met trots delen wij mee dat PontMeyer de Aspirant-status behaald heeft op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Dit betekent dat we zijn gestart met het meten en vastleggen van ons inclusief & sociaal ondernemen en binnen twee jaar willen toegroeien naar de eerste trede op de PSO-Prestatieladder.

Vanuit PontMeyer dragen wij graag aantoonbaar bij aan een samenleving waarbij milieu telt en een ieder meedoet. Door deel te nemen aan de PSO certificering laten wij zien dat we het menen. Hierin willen wij de mogelijkheden bieden en de kansen vergroten aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

De Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) is een wetenschappelijk onderbouwd kwaliteitskeurmerk van TNO dat inzicht heeft in de mate waarin organisaties meer dan gemiddeld sociaal ondernemen, gericht op de arbeidsparticipatie van kwetsbare groepen. Uit de onafhankelijke audit van het PSO-schema, uitgevoerd door één van de vier certificerende instellingen, blijkt dat PontMeyer aantoonbaar gestart is met socialer ondernemen.

​​​​​​​Wil je meer weten over PSO? Kijk dan op pso-nederland.nl.