text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

Warp Systems

2 producten gevonden

Warp Systems is een vloerverwarmingen leverancier met een eenvoudig vloerverwarming systeem dat in staat is om iedere ruimte op te warmen en af te koelen. Een Warp systeem lijkt op een traditioneel vloerverwarming systeem, maar is makkelijker aan te leggen. Het droogbouwsysteem bestaat uit (vloer)matten waarin de waterbuizen geklikt worden. Hierdoor hoef je niet in de vloer te frezen, hakken of breken. Dit scheelt niet alleen veel puin en stof, maar ook tijd.

De werking van Warp Systems

De vloerverwarmingsmatten zijn dun en hebben een opbouwhoogte vanaf 15 mm. Hierdoor is Warp Systems ook geschikt voor plafonds of wanden. Daarnaast zorgt de snelle reactietijd en de gelijkmatige warmteverdeling voor een aangename leefomgeving.

Warp Systems kunnen worden aangesloten op verschillende warmte- en koelbronnen, zoals een cv-ketel op gas en warmtepompen. Ook is het mogelijk om het systeem aan te sluiten op een warmtewisselaar.

Warp Systems kosten

De kosten van Warp Systems zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals het legsysteem. Ook is vloerverwarming over het algemeen duurder als hoofdverwarming dan vloerverwarming als bijverwarming. Gelukkig wordt vloerverwarming steeds efficiënter. De systemen worden steeds meer energiezuinig, waardoor de terugverdientijd afneemt.

Ga je aan de slag met een vloerverwarming project? Vraag dan een offerte aan of neem contact op met onze klantenservice. Zij helpen je graag verder.

Warp Systems kopen bij PontMeyer

Wil je Warp Systems kopen? Maak dan eenvoudig in twee stappen een account bij ons aan. Daarna kun je jouw persoonlijke prijzen inzien en plaats je gemakkelijk en snel je bestelling. Wij hebben het meeste Warp Systems voor je op voorraad.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 bereikbaar. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze vestigingen.