text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten
Kleuromschrijving
Breedte (mm)
Lengte (mm)
Toepassingsgebied
Verpakkingsinhoud
Filter 14 resultaten

Egaline

14 producten gevonden

Egaline kopen?

Het egaliseren van de vloer is het voorbereidend werk voordat u tegels of parket gaat leggen. Door uw vloer te egaliseren werkt u alle oneffenheden van de vloer weg waardoor u een vlakke ondergrond creëert.

Hoe egaliseert u een vloer met egaline?

Voor het egaliseren van vloeren heeft u de volgende materialen nodig: primer, egaliseermiddel, een speciekuip, een egaliseerkam en een mengmachine. Een betegelde vloer moet u altijd ontvetten voordat u hem egaliseert. Het ontvetten doet u met een primer of voorstrijkmiddel. Scheuren kunnen opgevuld worden met reparatiemortel voordat de primer aangebracht wordt. Dan kan een egalisatiemateriaal uitgesmeerd worden op de vloer. Raadpleeg steeds de verpakking, want mengverhoudingen verschillen per merk. Voor het mengen van het egalisatiemateriaal en het water in een cementkuip is het handig om een cementmixer te gebruiken. Met een trekker kan het egalisatie mengsel egaal over de vloer verdeeld worden. De droogtijd is afhankelijk van de laagdikte en van de luchtvochtigheid. Raadpleeg de productinformatie op de verpakking.

Vloer met egaline materiaal

Bij PontMeyer vindt u egalisatiemortel voor vloeren en wanden voor binnen en buiten:

  • Weber.floor project is een kant-en-klare, zelf vlak wordend cementgebonden egalisatiemortel voor bijna alle soorten binnen vloeren. Gaten en oneffenheden dienen eerst uitgevuld te worden met weber. Rep. Rox. Het is na 4 uur beloopbaar en na 24 uur te betegelen.
  • Eurocol europlan direct 990 is een zelf uitvloeiend egalisatiemiddel dat zeer geschikt is voor steenachtige ondervloeren voor binnen die aan het verzanden is, of scheuren en losse delen bevat. Een reparatiemortel om deze gaten op te vullen is bij gebruik van Eurocol europlan direct 990 niet nodig.
  • Weber.floor dek Rhinodek is een sneldrogende vloeregalisatie. Geschikt voor bijna alle soorten binnenvloeren en na 6 uur al betegelbaar.
  • Weber.floor ton vloeregalisatie extra sterk is een slijtvaste cementgebonden egalisatiemortel voor bijna alle soorten binnen- en buitenvloeren (indien overkapt) die intensief worden belast zoals garages, werkplaatsen en magazijnen.
  • Weber.rep rox reparatiemortel is geschikt voor alle reparatiewerkzaamheden van betonnen wanden en vloeren, balkonplaten, betonranden, lateien voor binnen en buiten.
  • Weber.mix vlak uitvlakmortel dunne laag is geschikt voor het egaliseren en repareren van steenachtige en cementgebonden wanden zoals metselwerk, beton, stucwerk en kalkzandsteen.

Egaline kant en klaar

De vloer egaliseren wordt nog makkelijker met kant en klare egaline. Bij Pontmeyer bent u daarom ook aan het juiste adres, wanneer u op zoek bent naar kant en klare egaline. Kies in dit geval voor onze Weber.floor project.

Egaline 5kg

Bij Pontmeyer in het assortiment hebben we allerlei verschillende maatvoeringen egaline. Een populaire maatvoering is de egaline 5kg, deze producten komen in de vorm van een doos. Bent u op zoek naar een zwaardere egaline variant? Kies dan voor een egaline emmer van 20kg. Daarnaast verkopen we ook egaline in zakken van 20, 23 of 25kg.

Egaline aanbieding

Koopt u uw egaline graag in de aanbieding? Houd dan onze acties in de gaten of schrijf u in voor onze nieuwsbrief. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van de beste egaline aanbiedingen.

Egaline en PontMeyer

Komt u er zelf niet uit welke variant het beste bij uw project past? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij staan altijd voor u klaar om onze kennis en expertise te delen. Daarnaast is het ook mogelijk om één van de PontMeyer vestigingen te bezoeken. Onze werknemers kunnen u ter plekke van alle nodige informatie voorzien. Kortom, u bouwt beter met PontMeyer!