text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten
Verpakking
Materiaalsoort
Verpakkingsinhoud
Filter 38 resultaten

Afplaktape

38 producten gevonden

Afplaktape kopen?

Ga u uw muren of kozijnen verven? Dan heeft u afplaktape nodig! U wilt natuurlijk het beste resultaat en daarom is het van belang om niets over het hoofd te zien. Hoe groter het oppervlak is dat u gaat verven, hoe sneller dit kan gebeuren. Het gebruik tape is dan noodzakelijk. Plak uw plafond, plinten en randen zorgvuldig af. Zo kunt u met een gerust hart zowel grote als kleine banen schilderen. PontMeyer heeft verschillende soorten en maten afplaktape in het assortiment voor diverse ondergronden. Met de juiste keuze afplaktape zorgt u ervoor dat de tape goed blijft zitten en geen beschadigingen ontstaan wanneer u deze verwijdert. Maar hoe moet u dit aanbrengen en weer verwijderen? PontMeyer helpt u graag!

Hoe moet ik afplaktape verwijderen?

U heeft het vast wel een keer meegemaakt: het schilderwerk is klaar, u verwijdert de tape en trekt een stuk verf mee. U moet opnieuw beginnen en waardoor u veel werk voor niets heeft gedaan. Dit wilt u natuurlijk voorkomen! Maar hoe? PontMeyer geeft u graag advies. Afplaktape verwijderen doet u zo:

  • Trek de afplaktape voorzichtig los van de ondergrond
  • Doe het zorgvuldig, langzaam en gelijktmatig
  • Verwijder de tape zo snel mogelijk als je klaar bent met verven. Zo voorkomt u dat de de verf van de muur raakt

Tips voor het gebruik van afplaktape

Het afplakken met tape lijkt simpel, maar toch zijn er een aantal dingen waar u rekening mee dient te houden. PontMeyer geeft u de volgende handige tips:

  • Maak de ondergrond stof- en vetvrij voor een goede hechting van de afplaktape.
  • Voorkom opbollen door de afplaktape niet te ver uit te rekken.
  • Druk de tape stevig aan zodat er geen verf onder komt.
  • Trek de afplaktape voorzichtig los van de ondergrond. Doe het zorgvuldig, langzaam en gelijktmatig.

Afplaktape en verf koopt u bij PontMeyer

PontMeyer is de expert voor al uw bouwwerkzaamheden. Zo ook voor het schilderen van uw binnen- en buiten projecten. Gaat u voor een verf met een glad oppervlakte? Voor het beschermen van uw terras, vlonders en schuttingen gaat u voor beits. Ook voor het voorbehandelen en reinigen van uw schilderwerk zit u goed bij ons. Bekijk het ons assortiment en bestel gemakkelijk online. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice of kom langs in een van de vestigingen.