text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

Muurverf

23 producten gevonden

Muurverf kopen?

Kan uw huis wel een nieuwe kleur aan de muur gebruiken? Dan bent u bij PontMeyer aan het juiste adres. In ons assortiment muurverf kunt u diverse soorten en kleuren verf kopen geschikt voor zowel binnen als buiten. Daarnaast kunt u in ons assortiment terecht voor al uw schildersbenodigdheden. Zo kunt u goed voorbereid aan uw klus beginnen!

Muurverf kleuren

PontMeyer heeft diverse kleuren muurverf in het assortiment. Zo kunt u voor basic kleuren muurverf in de kleuren wit, grijs en zwart bij ons terecht. Tevens kunt u voor blauwe, groene, gele, oranje, rode, violet en bruine verf bij ons terecht. Met de juiste kleur verf kunt u uw muur weer een frisse uitstraling geven. Afhankelijk van het materiaal van uw muur is het wellicht nodig uw muur nog voor te behandelen en/of te reinigen. Ook daarvoor kunt u terecht bij ons, in het assortiment voorbehandelen en reinigen.

Muurverf binnen

Bij PontMeyer kunt u diverse soorten muurverf kopen, geschikt voor binnen en/of buiten. Voor muurverf binnen heeft PontMeyer acryl zijdeglans in het assortiment in wit en gebroken wit. De acryl lak is krasvast en behoudt de kleur en glans goed. Een bijkomend voordeel is dat de lak snel droogt. Vergeet niet voordat u aan de slag gaat uw vloer af te plakken met afplaktape om zo knoeien te voorkomen.

Beste muurverf binnen

PontMeyer heeft muurverf van hoge kwaliteit in het aanbod, zo vindt u de beste muurverf voor uw project binnen. Echter is het belangrijk uw verf af te stemmen op uw klus! Zo zijn er diverse ondergronden, zoals hout, metaal, beton of kunststof, die een andere soort muurverf nodig hebben. Daarnaast kan het van belang zijn of de verf vochtregulerend is en hoe snel deze droogt. Verder heeft het soort verf invloed op wanneer de verf overschilderbaar is en hoe goed de verf dekt. Heeft u advies nodig over wat de beste muurverf is voor binnen uw huis of project? Dan helpen wij u graag verder bij de klantenservice.

Muurverf buiten

Om uw muren buiten te schilderen kunt u gebruik maken diverse soorten verf binnen ons aanbod. Voor houten, metalen of kunststof ondergronden kunt u gebruik maken van hoogglanslak. Ook voor systeemlak om houtwerk buiten te schilderen kunt u bij ons terecht. De muurverf voor buiten in beschikbaar in wit, gebroken wit, crème, zwart, grijs, blauw en groen. U kunt bij ons in het assortiment ook muurverf vinden die geschikt is voor zowel binnen als buiten, wel zo handig als u een project heeft binnen én buiten uw huis. Zo heeft PontMeyer grondverf geschikt voor hout, plaatmateriaal en board voor binnen en buiten. Natuurlijk kunt u met muurverf voor buiten ook heel geschikt uw houten tuinmeubilair verven. Voor de bescherming van uw tuinmeubilair kunt u ook eens een kijkje nemen in ons uitgebreide beits assortiment. Is uw tafel meubilair verkleurd door vocht, neerslag of andere externe invloeden? Dan adviseren wij u uw meubilair op te frissen door het grondig te schuren. Ons assortiment schuurpapier kunt u hier bekijken.

Ons assortiment muurverf

Bij PontMeyer kunt u terecht voor diverse soorten muurverf, voor zowel binnen als buiten. Wij hebben meerdere kleuren beschikbaar, waardoor u gegarandeerd vindt wat u zoekt! Heeft u advies nodig over muurverf? Wij helpen u graag verder bij onze klantenservice. Ook kunnen wij u verder adviseren over alternatieven voor op uw muur zoals glasweefselbehang.