text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten
Verpakking
Filter 33 resultaten

Grondverf en primer

33 producten gevonden

Grondverf kopen?

Voor het beste resultaat van uw schilderwerk raden wij aan eerst een grondlaag aan te brengen op de muren of plafond. Primers en grondverf vormen een beschermede laag tussen de ondergrond en de uiteindelijke muurverf. Zo worden de oneffenheden glad gestreken en hecht de aflaklaag beter. Met de PontMeyer grondverf behaald u een optimaal resultaat voor bepleisterde muren, hout kozijnen en meubels. Wij raden aan om minimaal twee lagen grondverf aan te brengen voor u de uiteindelijke laag erop doet. Moet u uw muur voorstrijken? Onze voorstrijk zorgt voor optimale hechting van de afwerklaag en heft de zuigende werking van de ondergrond op. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenserivice. Wij helpen u graag! 

Kenmerken van de PontMeyer grondverf

De PontMeyer grondverf is een vochtregulerende onderlaag voor vrijwel alle laksoorten. Dit zijn de kenmerken:

  • Onze goed vullende Primer is geschikt voor hout, board en plaatmateriaal voor zowel binnen als buiten
  • De verf is vochtregulerend en goed schuurbaar
  • De sneldrogende grondverf is overschilderbaar naar zo’n 5 uur
  • De overige grondverfsoorten zijn overschilderbaar na ongeveer 18 uur
  • Met 1 liter is het rendement zo’n 16m² per laag
  • Oplosmiddelarm, voldoet voor professioneel gebruik binnen niet aan Arbo

Voor welke kleur grondverf kunt u het beste gaan?

Grondverf dient natuurlijk altijd een lichte kleur te hebben. Hierdoor kunt u gemakkelijk de kleur muurverf aan brengen die u wilt. Wij hebben zowel de PontMeyer grondverf in de kleuren wit en grijs. De inhoud verieerd van 0.75 liter tot 2.5 liter. Voor welke kiest u?

Is onze grondverf toepasbaar voor een mdf ondergrond?

Jazeker! De PontMeyer grondverf is toepasbaar voor zowel hout, board, plaatmaterial en mdf. Op zoek naar mdf platen? Ook dan zit u bij ons goed. Bekijk hier ons assortiment mdf. Dit materiaal bestaat namelijk uit houtvezels en kunsthars die samen tot een plaat zijn geperst.

Wat is de droogtijd van grondverf?

Als u de uiteindelijk laklaag aan brengt, is het verstandig om goed te weten wanneer de grondverf overschilderbaar is. PontMeyer heeft twee verschillende soorten verf en dus ook droogtijden. De sneldrogende grondverf is overschilderbaar na ongeveer 5 uur en andere na zo’n 18 uur. Bekijk daarom altijd de specificatie op de productpagina voor u besteld of komt langs in een van onze vestigingen.