text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

Werzalit vensterbank

Werzalit vensterbanken zijn verkrijgbaar in diverse breedte en lengte maten, waardoor je altijd de juiste maat vindt. Devensterbanken zijn wit van kleur en hebben een zijdematte uitstraling. Ze staan bekend om hun gladde en slijtvaste oppervlakte. Dankzij de geïntegreerde vorm heeft het product geen lijmnaden. Je kunt Werzalit vensterbanken gebruiken in alle binnenruimtes, waaronder badkamers en keukens.

10 producten gevonden

Werzalit vensterbank monteren

Je zaagt een Werzalit vensterbank gemakkelijk op maat met een cirkelzaag. Gebruik je liever een handzaag? Zorg er dan voor dat je een handzaag met scherp geslepen kleine tanden gebruikt. Je kunt de vensterbank op diverse manieren monteren:

  • Lijmen op de ondergrond.
  • Door middel van muurankers bevestigen op de ondergrond.
  • Laten leunen op plankdragers.

Als je in de vensterbank moet boren, is het van belang dat je begint met de decorzijde, ook wel de zichtzijde genoemd. Hierdoor zal het decor niet gaan splijten of scheuren. Ook bij het boren is het belangrijk dat je goed en scherp gereedschap hebt. Draag bij het zagen en boren voldoende bescherming. Een mondkapje, handschoenen en veiligheidsbril worden aangeraden.

Afwerking Werzalit vensterbank

Je kunt ervoor kiezen om de zijkanten van de vensterbank af te werken met de meegeleverde strijkbanden of door middel van een kantenafdekkap. Het voordeel van een afdekkap is het uiterlijk en de stevigheid. Deze kap zal minder snel loslaten of afbrokkelen. Vooral in vochtige ruimtes als een badkamer of keuken wordt een afdekkap geadviseerd.

Werzalit vensterbank kopen bij PontMeyer

Ben je overtuigd en wil je Werzalit vensterbanken kopen bij PontMeyer? Bekijk dan ons assortiment. Maak eenvoudig in twee stappen een account bij ons aan. Daarna kun je inloggen, jouw persoonlijke prijzen inzien en plaats je gemakkelijk en snel een bestelling. Wil je op de hoogte blijven van onze acties en kortingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 uur bereikbaar. Uiteraard ben je van harte welkom in één van onze vestigingen.