text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten

Werzalit vensterbank

10 producten gevonden

Wezailt vensterbank kopen?

Werzalit vensterbanken vindt u bij PontMeyer. Werzalit vensterbanken zijn verkrijgbaar in diverse breedte en lengte maten, waardoor u altijd de juiste maat vindt. Werzalit vensterbanken zijn wit van kleur en hebben een zijdematte uitstraling. De werzalit vensterbank staat bekend om zijn gladde en slijtvaste oppervlakte. Dankzij de geïntrigeerde vorm heeft het product geen lijmnaden. Werzalit vensterbanken kun je gebruiken in alle binnenruimtes, waaronder badkamers en keukens.

Werzalit vensterbank monteren

U kunt een werzalit vensterbank gemakkelijk op maat zagen met een cirkelzaag . Wilt u de venterbank liever op maat maken met een handzaag? Dat is ook mogelijk, zorg hierbij voor een handzaag met scherp geslepen kleine tanden. U kunt de vensterbank op diverse manieren monteren.

  • Te lijmen op de ondergrond
  • Door middel van muurankers te bevestigen op de ondergrond.
  • Door deze te laten leunen op plankdragers

Indien u dient te boren in de vensterbank is het van belang dat u begint met boren aan de decorzijde ook wel de zichtzijde genoemd. Hierdoor zal het decor niet gaan splijten of scheuren. Ook bij het boren is het belangrijk dat u goed en scherp gereedschap heeft. Draag bij de het zagen en boren voldoende bescherming. Een mondkapje, handschoenen en veiligheidsbril worden aangeraden. 

Afwerking werzalit vensterbank

U kunt ervoor kiezen om de zijkanten van de vensterbank af te werken met de meegeleverde strijkbanden of door middel van een kantenafdekkap. Het voordeel van een afdekkap is het uiterlijk en de stevigheid. Een kantenafdekkap zal minder snel loslaten of afbrokkelen. Vooral in vochtige ruimtes zoals badkamer of keuken wordt een afdekkap geadviseerd.

Werzalit vensterbank kopen? Kunt u gemakkelijk en snel via de webshop of in één van de vestigingen van PontMeyer.