text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

Kunststof vensterbank

Kunststof vensterbanken zijn een populaire keuze ter vervanging van de klassieke houten vensterbanken. Door de lichte kleuren en stijlvolle afwerking zie je vensterbanken van kunststof vaak in woonkamers terug. Bij PontMeyer kun je kunststof vensterbanken bestellen tot wel zes meter.

40 producten gevonden

Voordelen kunststof vensterbank

Vensterbanken van kunststof hebben meerdere voordelen:

  • Onderhoudsarm
  • Vochtbestendig
  • Geen zichtbare naden tot zes meter
  • Eenvoudig te monteren
  • Hoge krasbestendigheid
  • Meerdere kleuren verkrijgbaar

PontMeyer verkoopt kunststof vensterbanken van het merk Heering. We hebben twee varianten van het merk, namelijk Novaboard en Lignodur.

De kunststof vensterbanken van Novaboard kenmerken zich door een melamine toplaag in diverse kleuren. Hierdoor zijn de vensterbanken krasvast en UV-bestendig.

Lignodur kunststof vensterbanken zijn van top kwaliteit door de mix van hoogwaardige kunststoffen. Dankzij de harde toplaag zijn ze kras en slagvast. Beiden varianten zijn nagenoeg ongevoelig voor warmte en zonlicht.

Kunststof vensterbanken kopen bij PontMeyer

Benieuwd naar de prijzen van onze kunststof vensterbanken? Log dan in of maak in twee stappen een account aan. Vervolgens kun je de prijzen inzien en de vensterbanken bestellen. Wij beschikken over een ruim assortiment met grote voorraden. Koop je jouw kunststof vensterbanken graag in de aanbieding? Houd dan onze acties in de gaten of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 uur bereikbaar. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze vestigingen.