text.skipToContent text.skipToNavigation

Voorstrijk tegels

16 producten gevonden

Voorstrijk tegels kopen

Voorstrijk is een diep indringend product dat wordt gebruikt op sterk of onregelmatig zuigende ondergronden zoals wanden en plafonds. Het is dus een voorbereiding op een verdere behandeling van de muur zoals verven, pleisteren of spachtelputz.

Ondergrond voorstrijk tegels

Bij niet zuigende ondergronden is voorstrijken dus ook niet noodzakelijk. Het aanbrengen doet u met een blokkwast. De kwast is na aanbreng van de voorstrijk niet meer goed bruikbaar voor andere verf. U kunt hiervoor beter een ander kwast of roller gebruiken. Let u bij het aanbrengen dat u de voorstrijk goed uitsmeert. Doet u dit niet dan loopt u het risico dat het uitgelopen voorstrijk later nog zichtbaar is. Het kan als verdikking of een glanzend laag zichtbaar worden. Er zijn verschillende voorstrijkmiddelen op de markt. Afhankelijk van het te behandelen ondergrond kiest u de daarbij passende voorstrijkmiddel. In het assortiment van PontMeyer vindt u voorstrijkmiddelen met verschillende toepassingen.

Zo bieden wij:

  • Voorstrijkmiddel voor wanden
  • Voorstrijkmiddel voor vloeren
  • Voorstrijkmiddel voor uw tegelwerk


Bij PontMeyer vindt u impregnerend voorstrijkmiddel voor wanden ter verbetering van de hechting van afdichtingsmiddelen, tegellijmen en egalisatiemiddelen op alle absorberende gips- en cementgebonden wanden en vloeren, plaatmaterialen e.d.
Universeel hecht- en voorstrijkmiddel voor vloeren voor binnen en buiten. Voor een betere hechting, het voorkomen van luchtbellen in de vloeivloer, het voorkomen van wateronttrekking aan de mortelspecie en het binden van achtergebleven stofdeeltjes.
Universeel voorstrijkmiddel voor uw tegelwerk voor uw wand of vloer. Ter voorbereiding van absorberende ondergronden, voordat tegellijmen, egalisaties enzovoorts aan worden gebracht. Regelt de porositeit van de ondergrond en zorgt voor een betere hechting.

Een goede basis is het halve werk. Voorstrijk voor een betere hechting wat weer bijdraagt aan een mooiere eindresultaat. Heeft u deskundig advies nodig in uw keuze welk voorstrijkmiddel u nodig heeft? De medewerkers van PontMeyer helpen u graag verder. U heeft de mogelijkheid uw bestelling te laten bezorgen of af te halen op één van de 48 vestigingen.