text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

MP 75

1 producten gevonden

MP75 kopen?

Machinepleister is geschikt voor het stucen van grote oppervlaktes in grote laagdiktes. U kunt MP75 gebruiken voor een laagdikte van 10mm of dikker. Zo krijgt u een prachtig glad eindresultaat.

Kenmerken Knauf MP75

Knauf MP75 heeft een heeft de volgende kenmerken:

- Het heeft een hoge opbrengst. Zo levert 100 kg u circa 128 liter pleister op.
- De verwerking van MP75 is soepel en heeft een lange verwerkingstijd van zo’n drie uur.
- MP75 kan machinaal verwerkt worden en kan daarom veel tijd besparen.
- De minimale dikte voor een laag is 10mm. Pleisteren in één laag.
- Het product is vochtregulerend. Met opdrogen wordt het materiaal gelijkmatig hard.
- Door de fijne vulstoffen krijgt u een mooi glad eindresultaat.
- MP75 is van A1 klasse en daardoor niet brandbaar.

MP75 verwerken

Voordat u MP75 gaat verwerken, dient de ondergrond droog en stofvrij te zijn. Is uw te behandelen oppervlak zuigend? Dan adviseren wij u om het oppervlak voor te behandelen met Knauf grondeermiddel. Ook kunt u kiezen voor het gebruik van stucprimer, welke u kunt vinden in ons assortiment stucprimer. Het verwerken van MP75 kunt u doen met een gipsspuitmachine. U kunt MP75 gebruiken voor alle steenachtige ondergronden in alle soorten ruimtes en gebouwen, inclusief uw badkamer en keuken. Ook kunt u de machinepleister verwerken op pleisterdragers zoals stucplaten. Echter is het niet geschikt voor vochtige bedrijfsruimtes.

Spuitpleister met een gipsspuitmachine verwerken

Het grote voordeel van MP75 is dat het spuitpleister met een gipsspuitmachine verwerkt kan worden. Zo kunt u veel tijd besparen met uw project. Indien u de pleister machinaal gaat verwerken adviseren wij u gebruik te maken van een Knauf PFT gipsspuitmachine zoals de PFT Ritmo of PFT G4 X. Het is daarbij belangrijk een dunne, soepele mortel te krijgen waarbij u goed moet letten op de waterverhouding van ongeveer 0,8-1 bar/meter mortelslang. Als u de machine langer dan 15 minuten niet gebruikt, dient u tussendoor de machine en slangen te reinigen. Werkt u met hoeken die dun afgepleisterd zijn? Bescherm ze dan met een hoekprofiel. Bekijk hier ons assortiment hoekprofielen. Heeft u complete gipsplaten nodig? Ook dan zit u goed bij PontMeyer. Bekijk hier ons assortiment gipsplaten. Let wel goed op welke soort u kiest. Is uw ruimte vochtig? Ga dan voor een Fermacell platen. Voor een sterke en stootvaste plaat bekijkt u ons assortiment gipsvezelplaten.

Ons assortiment MP75

Bij PontMeyer kunt u terecht voor machinepleister MP75 van het merk Knauf. Het product is beschikbaar in een verpakking van 25kg. U kunt online een bestelling plaatsen, of langskomen in een van onze vestigingen. Tevens kunt u contact opnemen met de klantenservice voor vragen of professioneel advies. Bij PontMeyer kunt u terecht voor alle materialen rondom stucen. Voor de bescherming van uw stucwerk kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van hoekprofielen, welke u kunt vinden in ons assortiment hoekprofielen. Heet u een randprofiel nodig voor uw vloer- of plafond? Bekijk dan hier ons assortiment metal stud.