text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

High tack

14 producten gevonden

High tack

High tack is een ijzersterke, hoogwaardige lijmkit op basis van MS-polymeer. De lijm heeft een zeer hoge aanvangskleefkracht en is geschikt voor vele toepassingen in de bouw- en industriesector. Met high tack lijm je eenvoudig:

Toepassing high tack

High tack kit pas je altijd toe met een kitspuit. Hiermee kun je nauwkeurig werken en bereik je het beste resultaat. Bij het aanbrengen van high tack lijm moeten de ondergrond en het voorwerp dat je wilt lijmen schoon, droog, vetvrij en draagkrachtig zijn. Voor ruwe ondergronden als beton bevelen we een primer aan. Naast ons eigen merk PontMeyer high tack kit verkopen wij ook de merken Bostik, Griffon en Zwaluw (Den Braven).

Kenmerken high tack kit

High tack heeft de volgende kenmerken:

  • Hoge aanvangskleefkracht, hierdoor is ondersteuning in de meeste gevallen niet nodig
  • Waterbestendig
  • Directe ijzersterke hechting op diverse ondergronden
  • Blijvend elastisch
  • Snelle doorharding, reukloos en blaasvrij
  • UV-, zout- en zoetwaterbestendig
  • Temperatuurbestendig van -40°C tot +100°C

High tack kopen bij PontMeyer

Benieuwd naar de prijzen van high tack montagekit? Log dan in of maak in twee gemakkelijke stappen een account bij ons aan. Vervolgens kun je de prijzen in onze webshop inzien en de juiste gipsplaatschroeven bestellen. Wil je high tack in de aanbieding kopen? Houd dan onze Bouwkrant in de gaten voor de huidige acties of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 voor je bereikbaar. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze vestigingen.