text.skipToContent text.skipToNavigation

Constructielijm

12 producten gevonden

Constructielijm kopen?

Constructielijm is een houtlijm die u kunt gebruiken voor het verlijmen van houten constructies en verbindingen. Constructielijm is verkrijgbaar in een kitvariant of in vloeibare vorm. Constructie lijm ook wel bruislijm genoemd zijn op vele ondergronden bruikbaar. Constructie bruislijm kunt u toepassen als u passende delen op elkaar wilt verlijmen. De ondergronden waar bruislijm toepasbaar op is zijn hout, steen, beton, metaal en diverse kunststoffen. Bruislijm heeft als eigenschap dat het snel droogt. Constructie lijmen zijn watervast, overschilderbaar en schuurbaar.

Benodigdheden

Het dragen van handschoenen wordt aangeraden in verband met de samenstelling van de lijm. Indien u lijm op uw handen heeft gekregen kunt u dit gemakkelijk verwijderen met speciale wipes. Hiermee kunt u uw handen reinigen maar ook eventuele lijmresten verwijderen van uw oppervlak. Om geen chemische stoffen in te ademen kunt u tijdens het lijmen een mondkapje dragen.

Alternatieven

Als alternatief kunt u kiezen voor lijmkit, houtlijm, contactlijm. Daarnaast heeft PontMeyer een ruim assortiment kitten voor het afwerken van uw houtwerk. Als extra ondersteuning voor uw constructie wenst kunt u gebruik maken van diverse houtverbindingen. Om de houtverbindingen te bevestiging kunt u kiezen uit het ruime assortiment schroeven van PontMeyer.

Constructielijm kopen kunt u gemakkelijk en snel via de webshop of in één van de vestigingen van PontMeyer.