text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

Kitspuit

9 producten gevonden

Kitspuit en kitpistolen kopen?

Een kitspuit kopen doet u bij PontMeyer. Zo hebben wij een ruime keuze uit onder andere een pro kitspuit en persluchtpistolen. Bekijk hier ons assortiment en bestel gemakkelijk via de website.

Heeft u een kitreiniger nodig?

Wij hebben de kitreiniger van het merk Zwaluw Cleaner in ons assortiment. Een kwalitatief reinigings- en ontvettingsmiddel voor het reinigen van voornamelijk kunststoffen en metalen.

Kenmerken kitreiniger

Een kitreiniger verwijdert verontreiniging en eventuele aanslag van vet of vuil. Deze is niet geschikt voor het reinigen van oplosmiddelgevoelige materialen. Wij raden aan het altijd vooraf te testen. De kitreiniger is geschiedt door middel van droge, schone doeken van katoen, wol of celstof en is niet pluizend.

Kitspatel of kitspuit?

Naast een kitspuit kunt u ook kiezen voor het aanbrengen van de kit met een kitspatel. Wij hebben universele kitspatels voor eenvoudig en snel afwerken van vrijwel alle soorten kitvoegen. De kitspatel heeft een groene kleur en is gemaakt van silicone materiaal. Ook uw siliconenkit spatel koopt u bij PontMeyer. Waarvoor heeft u een kitspuit nodig? Lees het hier en bekijk meteen het assortiment van de volgende kitsoorten. Kit voor het afdekken van vochtige ruimtes? Assortiment siliconenkit. Kit voor het afdichten van scheuren, kieren en naden? Bekijk het assortiment Acrylaatkit. Kit voor het afdichten van aansluitvoegen in beglazingssystemen. Bekijk het assortiment Beglazingskit. Kit voor het brandwerend afdichten van aansluitvoegen en naden. Bekijk het assortiment hittebestendige kit.

Kitspuit online kopen?

Bestel nu gemakkelijk en snel uw kitspuit online. Wij bieden u een snelle levering en voor u het weet heeft u het product in huis. Heeft u vragen over onze kitspuiten? Neem dan gerist contact op met onze klantenservice of komen langs in een van onze vestigingen. Wij helpen u graag!