text.skipToContent text.skipToNavigation

Kitspuit

10 producten gevonden
Product
Cleaning wipes
Voor het verwijderen van: Lijmen en kitten (onuitgeharde kit, epoxy vlekken, spuit lijm, en oplosmiddellijm), Polyurethaan schuim (niet uitgehard), Vet(olie, smeermiddelen, inkt, grasvlekken, producten op terpentine basis) en Verf (olie en water gebaseerde verven).

€ xx,xx

€ xx,xx

Maatvoering
1ltr
Product
Cleaner
Zwaluw Cleaner® is een reinigings- en ontvettingsmiddel voor het reinigen van voornamelijk kunststoffen en metalen.

€ xx,xx

€ xx,xx

Product
Afsluitdop
Uitvoering
tbv Kitkoker
Zwaluw Kokerafsluitdopje AG-32 - Afsluitdopje dat versneld verouderen van kitten in geopende kokers voorkomt.

€ xx,xx

€ xx,xx

Product
Kitspuit
Kitspuit HK40 is een halfopen, zeer stabiel handpistool met versterkte mechanischeoverbrenging voor kokers van 310 ml. Voorzien van automatische deblokkering in de handgreep. Instelbare handgreep.

€ xx,xx

€ xx,xx

Maatvoering
310ml
Product
Kitspuit
Handpistool MK5 Skelet is een open, stabiel en duurzaam handpistool voorzien van een draaibaar huis voor kokers tot 310 ml. Aandrijving d.m.v. dtang met deblokkering. Voorzien van automatische deblokkering in de handgreep.

€ xx,xx

€ xx,xx

Product
Kitspuit
Kitspuit HKS12, lichtgewicht, open handpistool ten behoeve van kokers á 310 ml. Transportering door middel van ongetande zeskant-stang met eindblokkering op de achterzijde van het pistool. Voordelig en makkelijke kitspuit voor degene die af en toe een kitspuit nodig heeft.

€ xx,xx

€ xx,xx

Product
Kitspatel
Universele kitspatel voor eenvoudig en snel afwerken van vrijwel alle soorten kitvoegen.

€ xx,xx

€ xx,xx

Maatvoering
500ml
Product
Finisher
Zwaluw Mixed Finisher Spray is een kant-en-klaar, neutraal universeel hulpmiddel voor het nat afmessen van kitvoegen. Is voor meer dan 99% biologisch afbreekbaar en bevat geen siliconen. Te veel aangebrachte Finisher kan met water verwijderd worden. Ideaal geschikt voor het nat afmessen van kitvoegen.

€ xx,xx

€ xx,xx

Product
Knietje
Een Zwaluw knietje wordt gebruikt als hulpstuk voor het kinnen onder een hoek van 45 graden.

€ xx,xx

€ xx,xx

Product
Tuit
Uitvoering
extra tbv Kitkoker
De extra lange tuit voor is geschikte voor vrijwel elke 310ml kitkoker met normale kopen. De extra lange tijd wordt gebruik voor het bereiken van moeilijke plaatsen

€ xx,xx

€ xx,xx

Kitspuit en kitpistolen kopen?

Een kitspuit kopen doet u bij PontMeyer. Zo hebben wij een ruime keuze uit onder andere een pro kitspuit en persluchtpistolen. Bekijk hier ons assortiment en bestel gemakkelijk via de website.

Maak handig gebruik van een kitkoker

Een kitkoker wordt gebruikt als hulpstuk voor het kinnen onder een hoek van 45 graden. Kenmerken van een kutkoker zijn het eenvoudig kutten onder 45 graden. Ook creert u gemakkeljk een hoek tussen de koker en de tuit.

Heeft u een kitreiniger nodig?

Wij hebben de kitreiniger van het merk Zwaluw Cleaner in ons assortiment. Een kwalitatief reinigings- en ontvettingsmiddel voor het reinigen van voornamelijk kunststoffen en metalen.

Kenmerken kitreiniger

Een kitreiniger verwijdert verontreiniging en eventuele aanslag van vet of vuil. Deze is niet geschikt voor het reinigen van oplosmiddelgevoelige materialen. Wij raden aan het altijd vooraf te testen. De kitreiniger is geschiedt door middel van droge, schone doeken van katoen, wol of celstof en is niet pluizend.

Kitspatel of kitspuit?

Naast een kitspuit kunt u ook kiezen voor het aanbrengen van de kit met een kitspatel. Wij hebben universele kitspatels voor eenvoudig en snel afwerken van vrijwel alle soorten kitvoegen. De kitspatel heeft een groene kleur en is gemaakt van silicone materiaal. Ook uw siliconenkit spatel koopt u bij PontMeyer. Waarvoor heeft u een kitspuit nodig? Lees het hier en bekijk meteen het assortiment van de volgende kitsoorten. Kit voor het afdekken van vochtige ruimtes? Assortiment siliconenkit. Kit voor het afdichten van scheuren, kieren en naden? Bekijk het assortiment Acrylaatkit. Kit voor het afdichten van aansluitvoegen in beglazingssystemen. Bekijk het assortiment Beglazingskit. Kit voor het brandwerend afdichten van aansluitvoegen en naden. Bekijk het assortiment hittebestendige kit.

Kitspuit online kopen?

Bestel nu gemakkelijk en snel uw kitspuit online. Wij bieden u een snelle levering en voor u het weet heeft u het product in huis. Heeft u vragen over onze kitspuiten? Neem dan gerist contact op met onze klantenservice of komen langs in een van onze vestigingen. Wij helpen u graag!