text.skipToContent text.skipToNavigation

Beglazingskit

  • 1(current)
19 producten gevonden
  • 1(current)

Beglazingskit kopen

Beglazingskit kunt u gebruiken voor het afdichten van voegen in beglazingen. Deze kunt u toepassen bij zowel enkele als isolerende beglazingen. Beglazingskit is geschikt voor het afdichten van de ruimte tussen het glas en het kozijn van hout, metaal of kunststof. Beglazingskit is toepasbaar voor het afdichten van aansluitvoegen tussen kozijn, vensterbank en gevel.

Soorten

U kunt voor het afwerken van uw glas en kozijn gebruik maken van beglazingskit. Hoe groter het glasoppervlak is, hoe meer het systeem door winddruk wordt belast. De werking die door de winddruk op het glas ontstaat moet worden opgevangen door de kit en celband.

  • Zwaluw windowseal plus: Topafdichting voor voegen bij raam en deuromtrekken.
  • Zwaluw hybriseal: Afdichtingskit op basis van MS-Polymeer, voor het afdichten van aansluitvoegen in beglazingssytemen.
  • Pe- band: Voor beglazingssystemen in combinatie met elastische afdichtingskitten.
  • Rug vulling: Schuimen rugvulling die wordt gebruikt om voegen tussen bouwmaterialen op te vullen en er zo voor te zorgen dat de voeg de juiste afmeting zal krijgen qua breedte en diepte.
  • Compresband: Voor aansluitvoegen metselwerk/beton, aansluitvoegen rondom raam- en deurkozijnen
  • Zwaluw butylband: Voor lucht, water en dampdichte aansluitingen tussen gevelelementen.

Benodigdheden

De ondergrond dient droog, schoon, stof en vetvrij te zijn. Voor een strakke afwerking kunt u de randen van de voeg afplakken met afplaktape. De beglazingskit brengt u gemakkelijk aan met een kitpistool. Het gladstrijken van de kitrand is mogelijk met behulp van een kitspatel. Door gebruik te maken van diverse tuitjes of knietjes, kunt u moeilijk bereikbare plekken gemakkelijk kitten. Zorg na het aanbrengen van de kit dat u direct de tape verwijderd voordat het uitharden van de kit begint.

Alternatieven

voor het afkitten van uw glas op uw kozijn, kunt u gebruik maken van een acrylaatkit. Acryllaat kit heeft het voordeel dat u deze kit kunt overschilderen. Daarnaast is acrylaatkit zeer elastisch, waardoor deze niet scheurt. Deze brengt u gemakkelijk aan met een kitpistool. Heeft u per ongeluk kit geknoeid op uw handen, deze verwijderd u gemakkelijk met handcleaner of wipes.

Beglazingskit kopen kunt u gemakkelijk en snel via de webshop of in één van de vestigingen van PontMeyer.