text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

Acrylaatkit

7 producten gevonden

Acrylaatkit kopen?

Acrylaatkit wordt veel gebruikt voor het dichten van voegen. Zo kunt u bijvoorbeeld kieren en naden rondom uw vensterbank of voor- of achterdeur waar tocht doorheen komt dichten met acrylaatkit. Tevens kan het gebruikt worden voor metselwerk, beton, pleisterwerk of kozijnen. Ook is dit type kit buiten toepasbaar in bijvoorbeeld uw schuur. Acrylaatkit is een plasto-elastische kit welke onder druk vervormd en vervolgens ontspant. Een handig kenmerk van acrylaatkit is de lage droogtijd, dit is namelijk maar twee uur.

Wilt u alles weten over het leggen van plinten? Lees dan ons artikel over plinten leggen.

Is Acrylaatkit overschilderbaar?

Acrylaatkit is zeer geschikt om over te schilderen. Het overschilderen wordt zelfs aangeraden omdat dit een extra beschermlaag biedt aan de kit. PontMeyer heeft een breed assortiment aan soorten kit. Zo kunt u bijvoorbeeld voor vochtige ruimtes beter siliconenkit dan acrylaatkit gebruiken. U kunt het assortiment siliconenkit hier bekijken. Advies nodig over welke kit het meest geschikt is voor uw bouwproject? Neem dan contact op met onze klantenservice, we helpen u graag verder.

Soorten acrylaatkit

Bij PontMeyer bieden wij diverse soorten acrylaatkit. In ons assortiment vindt u acrylaatkit-w wit koker, stuc-o-seal wit, acryl exterieur wit koker en Zwaluw acryl anti-crack wit koker.

Acryl-W

Acryl-W Acryl-W is een kit die u kunt verdunnen met water, ook wel watergedragen genoemd. Na het aanbrengen verandert de kit in plasto-elastisch rubber door de vervlieging van water uit de kit. Zwaluw Acryl-W is gemaakt voor het dichtmaken van afsluitvoegen tussen metalen en houten kozijnen, beton en metselwerk. Ook kan het gebruikt worden bij verbindingsvoegen tussen muur en trappen, tussen wand en plafond, plinten en vensterbanken. Acryl-W is verkrijgbaar in wit, echter kunt u deze indien gewenst overschilderen in elke andere kleur.

Stuc-O-Seal

Stuc-O-Seal lijkt erg op acryl-w kit. Het is ook te verdunnen met water en verandert in rubber door de vervlieging van vocht uit het product. Echter bevat Stuc-O-Seal een korrelstructuur. Hierdoor is stuc-o-seal zeer geschikt voor het vullen van naden, kieren en aansluitvoegen in stuc- en pleisterwerk. Ook kan Stuc-O-Seal gebruikt worden voor kieren, schroef- en spijkergaten, scheuren en oneffenheden op ondergronden als multiplex, beton, gips, hard en zachtboard. Stuc-O-Seal is verkrijgbaar in de kleur wit.

Acryl Exterior+

U kunt Acryl Exterior+ voor zowel binnen als buiten gebruiken. Na het aanbrengen van de kit is het snel regenbestendig, waardoor het goed gebruikt kan worden in diverse weersomstandigheden. Acryl Exterior+ is verkrijgbaar in de kleur wit.

Acryl anti-crack

Acryl anti-crack verkleint de kans op craquelé en verkleuring van de verflaag. Craquelé is de vorming van kleine scheurtjes en barsten in het verf. Acryl anti-crack kan voor dezelfde toepassingen worden gebruikt als acryl-w. Acryl anti-crack is wit van kleur.

Ons assortiment acrylaatkit

Voor het kopen van acrylaatkit kunt u bij PontMeyer terecht. U kunt acrylaatkit eenvoudig aanbrengen met een kitspuit of kitpistool. Bestel de acrylaatkit op onze website of kom langs in een van onze vestigingen. PontMeyer heeft een breed assortiment aan kit, dus ook voor alternatieven op acrylaatkit kunnen wij u verder helpen. Bekijk eens ons assortiment hittebestendige kit en ons assortiment beglazingskit. PontMeyer biedt u de juiste oplossing voor uw project. Samen met PontMeyer bouwt u beter!